Rabat i % på en samlet faktura

0
Vi tilbyder vores kunder en % rabat på den samlede faktura mod en hurtigere betaling.

Men jeg mangler en funktion i fakturadelen, hvor jeg kan indsætte en % sats.

Altså et felt under fakturalinjen, hvor jeg kan indsætte en % sats og så trækker den det fra den samlede faktura før moms, hvor den laver en linje i bunden af fakturaen med den samlede rabat.

Jeg ved at jeg kan indsætte en procent på kunden og det hjælper mig også et stykke af vejen. Men hvis den samme kunde får forskellige %, så er jeg lige vidt... Desuden syntes jeg ikke det er pænt at der står rabat på hver linje... og kunden bliver lige så forvirret...

Håber det er noget, som I vil kigge på - for lige nu sidder jeg og laver det manuelt, hver gang.

 

tak.
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af

1 Svar

God dag og tusind tak for dit indlæg AAEF.

 

Jeg har læst dit indlæg og jeg skal lige have nogen ting på det rette, så jeg er helt sikker på hvad du præcist ønsker. Som du siger så er det korrekt at man skal indtaste rabat per linje når man opretter de individuelle fakturalinjer. Det kan også sættes direkte på kunden som du angiver.

Faktisk har dette været op rigtige mange gange før. Dog har jeg ikke hørt yderligere fra om det er noget der vil komme til at ske eller ej, så jeg tænker lidt at jeg da lige tager snakken med vores udviklere til vores næste møde, da jeg synes det giver mening at snakke med dem. Jeg skal dog nok lige høre om hvordan du tænker det skal fungere. De seneste diskussioner har altid mundet ud i om det skulle komme som en enkelt fakturalinje for sig selv, eller om der skulle være et felt man skulle taste det i.

Hvordan synes du den skulle virke, ville du ønske det var et enkelt felt der bare spillede igennem på fakturaen, eller hvad tænker du?

Jeg linker lige dette opslag også: 14977

Bare lige så jeg kan holde det hele samlet.

Hav en fantastisk dag! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Dejligt med et svar :)

Jeg syntes det vil se pænest ud med en linje i bunden af fakturaen, som angiver både procent rabatten, men også beløbet.

Men hvordan skal fremkomme, er mig lidt lige meget - det kunne være et felt i den øverste del af faktura dannelsen, hvor man kan indsætte den samlede procent rabat og så laver systemet selv en linje i bunden af den pågældende faktura.

Men det kunne også være under fakturalinjen dannelsen, hvis man kunne lave en prædefineret linje...

Men nok nemmest for alle, hvis den bliver lavet, som det første jeg foreslog...

Så ja, et felt, som slog igennem på hele fakturaen.

Håber det giver mening - ellers sender jeg dig gerne en af mine fakturaer som et eksempel... Du må også meget gerne kontakte mig, hvis det er.

Hilsen Lea
Hej igen Lea.

 

Tak for svaret. :-)

 

Din forklaring giver så ment rigtigt god mening. Helt simpelt er det jo enligt et felt som spiller gennem på hele fakturaen der definere en rabat, frem for at det skal laves på en individuel linje.

I forhold til at få det på fakturaen, så ville det muligvis kræve at man manuelt gik ind og satte det op på fakturaen, hvis feltet blev lavet. Jeg vil prøve at høre vores udviklere ad i forhold til at få det på fakturaen og så må vi diskutere hvad der er nemmest.

 

Jeg tænkte man kunne lave et felt under "Betingelser" i fakturaoprettelsen som angivet her: https://www.screencast.com/t/s5ynFIYBq8

 

Man kunne så lave et felt som ville forekomme som angivet her: https://www.screencast.com/t/lieQNYb3HySl

 

Dog er det enligt lidt op til en selv hvordan det skal stå på fakturaen, så jeg tror mest at spørgsmålet er om at vi får lavet en funktion der kan læse den fulde rabat både som beløb, og som procent.

Det må jeg jo høre udviklerne om når vi tager det næste møde, men super fint at høre fra dig! :-)

Mange tak for svaret og hav en fantastisk uge!

Hej igen Lea.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt. Som sagt har vi haft en diskussion omkring at få dette implementeret, og sagen strækker sig faktisk rigtigt langt tilbage.

Jeg har en tråd her som også har det samme emne kørende.

Du kan finde tråden her: 14977.

Jeg ville meget gerne om vi kunne samle samtalen i den gamle tråd, og at hvis du også kunne stemme den op. På nuværende tidspunkt har vi nemlig nogen sager hvor vi ser stor interesse, og det er bl.a. denne vare rabat i procent.

På nuværende tidspunkt er et ikke planlagt vi får dette implementeret, men jeg ser gerne at vi samler alt i den gamle tråd så vi kan vise at dette har en stor interesse.

Jeg lukker derfor denne tråd ned med henblik på at vi fortsætter samtalen i det andet indlæg. Du skal vide at vi stadig er i en fase hvor dette indlæg kan blive lavet, og er en af dem som vi her på forum har gemt på en liste over ting som vi gerne vil sætte udviklingen til, skulle der pludselig komme et hul i deres planlægning.

Jeg vil takke dig mange gange for dit indlæg, og håber du fortsat vil vise en interesse for e-conomics udvikling.

Hav en rigtigt god weekend! :-)