Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Nyhedsbrev til vore kunder.

0
Jeg ønsker gerne at kunne rundsende et nyhedbrev til samtlige af mine kunde. Det kunne være dejligt i disse krisetider. F.eks. månedens tilbud. Eller f.eks en sommer eller julehilsen. Mon det er muligt at få denne funktion udviklet ???
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jesper,

Super idé. Den er desværre for dig ikke på tegnebrædtet for nærværende. Jeg skal ærligt erkende at det er ikke vores kernekompetence. Jeg ved at der findes en del udfordringer med at der ikke oploades ulovligt indkøbte mailadresser.

Vi bruger selv http://www.emailvision.com, der findes også andre billigere og mindre komplekse løsninger fra <a class="postlink" href="http://www.Wanafind.dk">http://www.Wanafind.dk</a>, <a class="postlink" href="http://www.dandomain.dk">http://www.dandomain.dk</a> og <a class="postlink" href="http://www.Scannet.dk">http://www.Scannet.dk</a> som du måske kan bruge.
Husk du kan eksportere dine data herunder mail adresser og meget simpelt smide dem ind i et mail program - klik her - http://wiki.e-conomic.dk/eksport-af-data/.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)