Lagersystem

0
Det kan godt være i ikke mener i skal have et avanceret lagersystem, og det er kun til handelsvirksomheder. Men jeres system kan ikke det mest basale.

Hvis jeg opretter en ordre, hvor der indgår 5 ens varenumre, og jeg i linie tilføjer hvad uger det skal leveres i, så kan dette ikke ses når man skal notere hvad der er plukket, da denne liste tager info direkte fra varekartoteket i stedet for ordre.

Det samme er gældende hvis jeg opretter et diverse nummer, og genbruger dette i samme ordre, og ændrer teksten fra diverse til det faktiske. Så kommer det faktiske ikke frem nå jeg skal notere hvad der er plukket.

Jeg har pointeret dette i jeres forum, og har fået positiv feed back for lang tid siden, og i dag talt med jeres kundeservice, som stadig ikke har en løsning på dette.

og NEJ, jeg opretter ikke 5 ordrer, når det hele burde kunne klares på én. Ellers ville muligheden for dellevering / delfakturering heller ikke give mening.

Dette blot et eksempel fra hverdagen, som giver en masse ekstra arbejde.

mvh

Roman Cervenka
relateret til et svar til: Economic Lager er til grin
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af
Hej igen Roman

Bare lige for at give dig en opdatering.

Jeg ved ikke om du har nået at læse mit svar/spørgsmål til dig vedr. meningen med at have leverings datoer på følgesedler ?

Med hensyn til hvor diverse varenr. der bliver tastet på ordren/følgesedlen, vil dette blive taget op med vores udviklingsteam når vi har møde med dem på onsdag.

Med venlig hilsen

Susan
Hej Susanne

jeg venter med spænding. I bund og grund skal der blot hentes linier fra ordre når man skal lave følgeseddel, i stedet for at systemet tager det fra varen.

jeg synes selv det er meget simpelt, og kan ikke forstå det skal være så svært,

mvh

Roman
Hej Roman

Idag har vi haft mødt med vores udviklingsafdeling og forelagt dem dit forslag om at hente teksten på varen fra ordren istedet fra varemasterdata når du laver en følgeseddel/pakkeseddel.

Det de godt kunne tænke sig at vide var, om det kun er på grund af følgesedler du har koblet lagermodulet på din aftale ?

Vi stiller os nemlig lidt uforstående over for, hvordan du laver modtagelser og vareleverandørfakturaer
Hej Susan

på nuværende tidspunkt har vi udelukkende lagermodul for at lave følgesedler. Det er den eneste mulighed vi har for at sikre at vi har styr på fakturering af det som faktisk er leveret. Vi påregner dog snarligt at gå i gang med også at bruge lagermodulet til egentlig lagerstyring, men det bliver først pr. 01.01.2019, når vi alligevel har lavet status.

mvh

Roman
Hej Roman

Så har jeg snakket med vores udviklings team igen og de kan godt se ideen med at hente varenavnet i ordren istedet for inde på selve varen.

Du nævner, at I planlægger at bruge lagermodulet til egentlig lagerstyring i 2019

Det vil så være lidt kringlet at bruge et diverse varenummer til dette, da du muligvis også vil benytte bestillinger/modtagelser/vareleverandørfakturaer etc. i lagermodulet for at få registreret dit lager. Her vil du så skulle oprette vare numrene enkeltvis istedet for at bruge et diverse varenummer

2 Svar

Hej Roman

Tak for dit indlæg. Jeg har været inde og læse det første indlæg du har skrevet i September 2017, hvor du forklarer din udfordring meget grundigt.

Jeg er helt med på hvad du mener, og jeg kan sagtens forstå frustrationen med brug af varenummer for diverse varer, når pakkesedlerne henter vareteksten fra selve vare masterdata og ikke fra ordre sedlen.

Jeg kan dog umiddelbart se, at der ikke er nogle ønsker om dette fra andre af vores kunder, men dit indlæg er bestemt ikke "glemt" eller kasseret af den grund.

Vi diskuterer og tester i øjeblikket din udfordring og vi vender selvfølgelig tilbage til dig, når vi har lidt mere klarhed over, hvad der kan gøres og hvordan vi kan løse dette.

Med venlig hilsen

Susan

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (29.9k points)
Hej Roman

Jeg har talt med teknikken og kan godt se dine udfordringer med leveringsdato og faktisk varetekst pr. linje på følgesedler/pakkesedler.

Vi er kommet frem til nogle ideer for, hvordan man kunne løse denne problematik:

Vi tænker, at man evt. kunne oprette et ekstra felt, hvor man kan tilføje leveringsdato og/eller den faktiske varetekst, som så vil være synlig på følgesedler/pakkesedler.

Vi er meget interesseret i at høre din mening. Hvad synes du og hvilke foreslag har du evt. til dette ?

Ser frem til at høre fra dig

Med venlig hilsen og god weekend

Susan
Ang. levering kunne løses ved at give os leverings-dato pr. varelinje som der er flere der har ønsket.

Dette vil også give mere mening når man bruger dellevering.
Hej Roman

Vi har snakket lidt om dit indlæg omkring leveringsdato på følgesedler og vil i den forbindelse lige høre dig, hvorfor du vil have forskellige leveringsdatoer på dine følgesedler.

Følgesedler er dem man sender til kunden i forbindelse med levering af varerne så her forstår vi ikke helt ideen med leveringsdato på følgesedlerne.

Ser frem til at høre fra dig

Hilsen Susan
Hej Roman Cervenka

Jeg har læst dit indlæg.

Vi leverer lagerløsninger bla. med/til e-conomic - måske vi kan hjælpe dig.

Med vores lagerløsning har man mulighed for, at fravælge e-conomic lager og alene anvende vores itn|wms.

Du kan læse mere om vores løsninger på www.itnvision.dk/wms-trading eller nogle af de andre løsninger eller du er meget velkommen til, at ringe til os på 7025 7600 eller sende en mail til salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)