Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
E-conomic og tast selv hos Skat

+1
Jeg synes e-conomic er et nemt og godt system at bruge - dog ofte meget langsomt. Noget jeg ikke synes er blevet forbedret på trods af at programmet er flyttet til nye servere.

Men en stor mangel i systemet er, at det slet ikke taler sammen med Skats tast selv system.

Jeg har f.eks. lige brugt 6 timer på manuelt at angive mine listeoplystninger vedr salg til andre EU lande i mine 2 firmaer.

E-conomic har alle de oplysninger, der skal bruges for at kunne angive sådanne informationer vha filoverførsel - og vel at mærke en filtype, som Skats system accepterer.

På samme måde burde diverse afgiftsystemer - emballageafgift, smøreolieagfift, momsrapport osv kunne angives ved filoverførsel.

Det kræver selvfølgelig at programmørerne lige skal sættes ind i detaljerne i hvordans Skats afgiftsystem er skruet sammen, men ellers burde det ikke være det store problem.

Det meste af det fungere som en slags momsangivelse
i Forslag » Andet af
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Lars og e-conomic,

jeg har netop indsendt en lignende idé til e-conomic, og blev bedt om at tilføje ideen her. Se nedenfor

==

Hej e-conomic,
 
En idé til en e-conomic-feature der ville være meget brugbar for alle danske virksomheder der sælger varer eller ydelser til EU-lande:
 
En eksport-mulighed fra momsangivelsen, hvor resultatet er et excel-ark der præcist modsvarer det som skat.dk tager imod. Jeg kan se at I har en ny funktion, Salg til EU-debitorer, hvor alle salg er listet. Her kunne I f.eks. tilføje Eksporter som listeangivelse som funktion. Resultatet skulle være en kommasepareret tekst-fil der overholder skat.dks vejledning.

Funktionen bør ikke tage lang tid at udvikle, da listen Salg til EU-debitorer minder meget om den.

Hvis I allerede har en lignende funktion, er jeg meget interesseret i at vide det.
 
Tak for et godt produkt,
 
Lasse Schou
Forslag af (180 points)
Hej Lasse,

Det er da rart der er flere med samme ønsker.

Men den funktion du nævner i economic kan ikke bruges og den er reelt helt overflødig fordi Skat er kun interesseret i at modtage totaltal.

Den funktion du henviser til tager alle fakturaer i rækkefølge.

Filen skal opbygges på baggrund af den listeangivelse, der fremkommer når du genererer momsangivelsen - med totaltal.

Jeg har arbejdet med economic siden 2005 og er faktisk glad for det - det er nemt og let at komme til ligegyldig hvor i verden jeg er. Men nogle steder er der nogle irriterende småpunkter, der bør rettes til.

Jeg vil lave et særskilt indlæg om det senere.
Forslag af

Hej Lars

Vi har hos os (itn|vision) 2 løsninger som kan hjælpe dig i kommunikation med Skat.

Vores impexvision modul indholder:

- Intrastat

- Listesystem

Begge disse løsninger er integraret med e-conomic. Du kan læse lidt mere her: http://www.itnvision.dk/e-conomic-loesninger - (Intrastat / Listesystem)-fanen.

Nu ved jeg ikke om e-conomic selv er ved at lave noget i denne retning - det kan være de selv lige giver en melding herefter..

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe på 7025 7600 eller maile mhp@itnvision.dk.


<p>                  Med venlig hilsen</p> <p>                  Morten Holm-Pedersen</p> <p>                  <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (3.5k points)