forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk udlæsning af data

0
Hejsa

Vi har opsat nogle webhooks, så de systemer vi bruger udover e-conomic får opdateret deres stamdata hurtigst muligt efter en ændring (fx. tilføjelse af nyt projekt).

Er det ikke muligt på samme vis at sætte systemet op til at fx oprettelsen af et nyt projekt, automatisk trigger en udlæsning af projekter og lægger filen et givent sted på den aktive computer?

(mit alternativ er at manuelt skulle ind og finde udtrækket via "export data" - og det skal jeg så gøre hver gang, der kommer et nyt projekt)

Venlig hilsen

Jørgen
spurgt 3 Jul, 2018 i Spørgsmål » Import og eksport af data af Lauridsen (680 points)

1 Svar

Hej Jørgen,

Til at starte med vil jeg sige, at det ikke er muligt med de funktioner, der er inde i e-conomic lige nu. Vi har et API, hvor man nogle gange kan lave en speciel opsætning og her vil jeg lige undersøge, hvilke muligheder vi har.

Inden jeg gør det, så vil jeg dog lige spørge lidt ind. Når du siger du bruger webshooks til at få opdateret andre systemer, så er jeg ikke helt med på, hvad du gerne vil bruge et dataudtræk med en fil til? Det lyder som du vil gemme den på din computer et sted.

For at være helt sikker på, at jeg forstår dig korrekt, så håber jeg du vil hjælpe mig med at opklare det spørgsmål :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Jul, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (89,570 points)
Hej Jesper

Det er fuldstændig korrekt antaget.

Vi bruger webhooks til at sikre hurtig opdatering af Intempus og EY-faktura.

Vi har dog en anden intern lagerstyringsløsning, hvor håndholdte scannere finder deres stamdata på vores netværk (nemlig et givet sted på i folder på computeren). Det er disse data, som jeg gerne vil have automatisk opdateret, når der kommer nye projekter til.

Så hvis man kunne lave den helt basale løsning, at oprettelsen af et nyt projekt triggede, at der blev udlæst en ny fil af projekter, som blev placeret på c:\xxxxx, så ville det være helt suverænt...

mvh

Jørgen
Hej Jørgen og tak for at følge op.

Jeg vil lige undersøge og så vender jeg tilbage :)
Hej Jørgen,

Jeg har snakket med en af vores dygtige API folk.

Du kan nemlig ikke sætte systemet op til at gøre dette uden at bruge API'et. Det skal siges, at jeg ikke er ekspert på det område, men jeg har fået at vide, at man kan lave et tjek via API'et på, hvor mange projekter der er oprettet i e-conomic. Hvis det tjek laves løbende, lad os sige hvert 5 min, så vil kan der baggrund af dette trækkes data ud. Det vil så ikke lave et træk lige i det du opretter projektet, men det vil ske løbende i de intervaller, der er valgt.

Hvis du er skarp på vores API, eller du har en person som er, så kan i skrive til API@e-conomic.com og få en bedre og mere konkret forklaring af, hvordan det gøres.

Hvis du ikke er så stærkt i, hvordan et API fungerer, så vil jeg anbefale dig at forhører dig hos person, som er bedre på området.

Jeg håber mit svar giver lidt mening, ellers må du endelig sige til.

Rigtig god dag :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”