Informizely customer feedback surveys

Resultatorienteret Lederskab

0

CBS Executive

Resultatorientetet Lederskab - Til dig der vil skabe resultater, ved at omsætte din forretningsindsigt til ledelse af dine medarbejdere!
 
Kurset i resultatorienteret lederskab har til formål at udruste dig som leder, til hvordan du skaber resultater, ved at omsætte forretningsindsigt til bedst mulig ledelse af dine medarbejdere. Ønsket er, at medarbejderne bliver motiveret og ledet til selv, at tage ansvar for udvikling, vækst og værdiskabelse i din virksomhed. 
 
På kurset kommer vi ind på emner som kerneforretningenforståelse for egen rolle i en forretningsmæssig kontekstkend din ledelsesstilden levende strategiledelseskommunikation ledelse af selvledende medarbejderehvordan teorierne omsættes i praksis, samt individuel sparring på egen ledelsespraksis
 
Synes du at dette lyder interessant, og kunne du tænke dig, at styrke dine kompetencer inden for ledelse? Besøg https://cbs-executive.dk/programme/resultatorienteret-lederskab/ for at læse mere om kurset, skrive dig på ventelisten samt downloade kursusbeskrivelsen.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på kurset i Resultatorienteret Lederskab
 
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.