Total kostpris på en Salgsordre

0
Hejsa.

En super brugbar ting ville være en total kost pris på en salgsordre.
I højre hjørne har vi en total avance, syntes total kostpris ville være fedt at have også.

VH. Mikkel - norliving.dk
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

God dag og velkommen til norliving.

 

Okay, så bare lige så jeg forstår hvad det er du ønsker, så skal der være muligheden for at få vist en total kostpris? Er dette på ordren at dette skal forekomme eller hvor tænker du det skal være?

Jeg skal også lige forstå, hvorfor ønsker du at få vist denne totale kostpris, bare lige så jeg også ved hvad den skal bruges til, og om vi måske har en mulighed for at gøre det.

 

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

På en salgsordre ville det være lækkert af have to steder.

1. i en kolonne ved siden af salgsprisen
2. oppe til venstre hvor avance % beregneren er, der kunne også være en total avance som beløb

Håber du forstår :)

//Mikkel
God dag igen Mikkel.

 

Ahh, jeg forstår. Så man kan sige at der hvor du også kan se avancen, ønsker du også at se hvad den samlede kostpris er?

Man kan sige at vi faktisk har en mulighed for at få dette med ud, det kræver dog at man laver en eksport af sine ordrelinjer, så ville de komme med. Jeg ved at dette er blevet taget til stilling før i tiden. Vi snakker dog efterhånden år, og derfor vil jeg da lige prøve at se om der ikke er flere der måske har interesse for dette indlæg.

Jeg tænker derfor at jeg lige lader dette indlæg stå åbent i noget tid, bare lige for at se hvor meget opbakning der kommer i denne sag. Jeg må på nuværende tidspunkt sige at det nok ikke ville være noget der blev prioriteret meget højt. Skulle der dog være en større interesse for det, jamen så gør det jo selvfølgelig også en forskel ;)

 

Vi følger op på den til den tid, og så vil jeg da også bare sige tusind tak for dit indlæg!

 

Vi tales ved og have en fantastisk dag!
Hej igen Mikkel.

 

Nu har vi lige ladet indlægget ligge for at se om der ikke også var andre der ønskede at få en kostprisen fremvist sammen med avancen.

Jeg ser dog ikke hvorfor det ikke burde blive en mulighed, så jeg tænker dog alligevel at jeg da lige kan tage den med til udviklerne og høre omkring om dette kunne blive lavet. Jeg synes nemlig jeg hørte en lille fugl synge om at vi også taler lidt omkring noget med at kunne fremvise/skjule kostprisen når man opretter en faktura på vores mobil app.

Jeg markere derfor denne tråd som udestående ind til jeg har hørt fra dem.

Jeg vender tilbage til dig når jeg ved mere.

Hav en fantastisk sommer dag og nyd det solrige vejr! :-)

God fredag Mikkel.

 

Så har jeg endeligt fået et svar omkring hvad vi skal gøre med denne sag.

Vi overvejer stadig hvordan vi lige skal få dette lavet, da behovet ikke virker til at være stort, og der er andre ting som vi ser et større behov for at få lavet.

Jeg synes dog ikke jeg vil give slip på denne idé, og har diskuteret hvordan vi ville kunne få idéen lavet alligevel. 

Vi har haft flere brugere som ønsker at de skulle kunne skjule deres kostpriser, når de står ude i felten og laver fakturaer til deres kunde. Der er det ikke så smart at vores app viser avancen/kostprisen.

Så derfor vil jeg afvise at vi laver dette for nu, da jeg ikke kan give et tidspunkt på hvornår vi kan udvikle dette. Grundet at jeg dog sætter det sammen med en anden idé, så samles disse idéer, så skulle den ene bliver lavet så sørger vi også for at få den anden med.

Du kan se den anden idé her. 25373.

Jeg vil takke dig for dit indlæg, og du skal vide at den ikke at lagt helt til jorden, men at jeg intet kan love på nuværende tidspunkt.

Hav en fantastisk weekend!