Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forkortelser og tekst

0
Mulighed for at lave en individuel liste med forkortelser, der fremkalder en bestemt tekst.

F.eks. et finansbilag, køb af blomster i Føtex, Når man så i tekstfeltet skriver FB, fremkommer teksten "Føtex - Blomster til venteværelse".
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

God dag og velkommen til KAST.

Det er altid dejligt at se at du ønsker at hjælpe med at gøres vores program endnu bedre, det sætter jeg personligt selv stor pris på.

 

I forhold til din problemstilling, skal jeg lige forstå dig helt korrekt. Er det i tekstfeltet når du opretter posteringer at du ønsker at du skal kunne lave disse forkortelser, som gør det muligt for dig at lave en hurtig tekst?

Eller som angivet her: https://www.screencast.com/t/FMbM7IwjZaC

Bare lige så jeg er helt sikker på hvad det er vi ser på.

Lad mig høre fra dig, og hav en fantastisk dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)