Informizely customer feedback surveys

Lagerstyring - visning af ordrenummer på faktura og "overfør til levering"

+1

Jeg har 2 spørgsmål:

  1. Når jeg vælger ”overfør til levering”, så er den som standard sat op til at vælge ”varer der er til rådighed” – det vil jeg have ændret til at den som standard vælger ”alle varer”, hvordan gør jeg det?
  2. Hvordan fjerner jeg på fakturaen ”ordrenummer”, når en ordre er ”sendt”? Jeg har fjernet linjen ordrenummer i layout, men den smider det stadig på, når jeg fakturerer en ordre, der er ”sendt”. Jeg vil ikke have den vist på min faktura, da det jo aldrig er det rigtige ordrenummer, som den viser
i Spørgsmål » Lager af (690 points)

1 Svar

Hej Pernille

1) På nuværende tidspunkt vil den altid vælge "varer til rådighed", men det er da noget vi vil overveje at tage op, så man evt. kan vælge det man gerne vil have som standard opsætning på samme måde som man har med kundeopsætningen.

2) Hvis du allerede har fjernet ordrenummer linjen fra layoutet, kan du også vælge at lade være med at sætte flueben i "Vis overskrift for hver ordre", så vil ordrenummeret heller ikke komme med her.

 

Lad mig endelig høre fra dig igen, hvis det ikke giver mening

 

Med venlig hilsen

Susan

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Spørgsmål af (38.5k points)
Tak, nu virker det;-)
Det går galt alligevel - den opsætning du var inde og ændre på, var på min "test" layout, Kig på ordre 73961 igen og se, at det går helt galt nu med ordre/dato osv. Det layout, som vi bruger, er nr. 3
Hej igen

Nu har jeg slettet det på alle dine faktura layouts, så nu skulle det fungere uanset hvilket layout to vælger

Hilsen Susan

Hej

Hvis jeg nu vælger at sætte flueben i "Vis overskrift for hver ordre", så får jeg ordrenr. på fakturaen, men også "dato" og "overskrift" fra ordren. Kan man rette i det således, at det kun er ordrenr. der kommer med som overskrift? Det ser noget rodet ud med så lang en tekst. 

Hej Pernille,

Det kan du kun gøre, hvis du fjerner det manuelt. Det gør du ved at redigere linjen og så bare slette teksten :)