Kundespecifikke priser i Webshop+

0
Hej,

Vi overvejer at gå igang med Webshop+ og i den sammenhæng chattede jeg lidt med supporten omkring "Kundelogin/kundegrupper".

Mit spørgsmål gik på hvorvidt kundegrupper i Webshop+ kun giver mulighed for %-vise rabatter eller om der også kan anvendes kundespecifikke priser ligesom "prisgrupper (særpriser)" under lagermodulet.

Det viste sig, at der pt. kun kan anvendes %-vise rabatter.

Vi handler med en lang række større og mindre virksomheder og ofte forhandles prisen på produkterne enkeltvis, da rabatten afhænger af det volumen kunden tager af den specifikke vare. Derfor vil %-vis rabat ikke være tilstrækkeligt i webshop sammenhæng.

Jeg tænker, at vi nok ikke er de eneste som har et behov for mere specifikt at kunne angive prisen på et produkt, overfor den kunde som logger ind i en Webshop og vil derfor høre om "kundespecifikke priser" er noget som er i pipeline/overvejes.

Mvh.

Mikael Bødker

Bio-Circle Surface Technology ApS
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag Mikael.

 

Tusind tak for dit indlæg, og super fint at høre at du anvender vores webshop+. Det er et af de moduler jeg også selv ønsker opgraderet.

 

I forhold til din problematik, så er det helt korrekt at man kun kan anvende login grupper med en procentrabat. Det ville give meget god mening hvis man kunne angive særpriser af en art ligesom, at man også har muligheden for at køre i e-conomic.

På nuværende tidspunkt er det ikke i pipeline, men det betyder jo ikke at det ikke kan blive det. Jeg skal dog lige forstå problematikken helt, og høre hvordan du ønsker at dette skulle foregå? Jeg kan lidt forstå at du forhandler med kunden, hvordan foregår dette? Forhandler i jer til en fast pris som kunden så fortsat kan købe med eller hvorledes?

Jeg håber mit spørgsmål giver mening.

Jeg skal lige være helt sikker, så kan jeg også se på eventuelle andre muligheder man har for at arbejde med sagen.

 

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)