Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forbedring af projekt

+1
Det kunne være rigtig godt hvis man i projektdelen kunne søger i intervaller.

Lige nu kan man kun søge i en ubrudt rækkefølge, men ofte kan det være skønt at kunne afgrænse yderligere.
i Forslag » Andet af (170 points)

2 Svar

God dag am.

 

Tusind tak for dit indlæg.

Det glæder mig at du ønsker at være med til at forbedre e-conomic, men jeg skal dog nok lige have lidt mere information, så jeg er sikker på hvad vi præcist skal snakke om.

Når du siger at du ønsker at søge i intervaller i projektdelen, hvad er det så præcist du ønsker der skal søges i intervaller? Hvilken søgning laver du og hvor i programmet sidder du?

 

Jeg skal bare lige være helt sikker på hvad vi præcist søger efter, så kan vi se på løsning og hvad der måske skal implementeres.

 

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk weekend!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Min udfordring går på søgning i Projekter/projektsaldoliste/ Her har jeg en søgefunktion på projekter, men kan kun foretage én afgrænsning.

Men jeg har brug for at kunne "lave huller" i søgningen, så jeg kan differenciere, - og tænker ganske enkelt, at man burde kunne insætte en ekstra linje, hvor man igen kan afgrænse i samme søgning

 

Hvis ikke dette er gennemskueligt, så ring mig gerne op, så viser jeg hvad min henvendelse går på.
Hej igen.

Okay, så man kan sige at du ønsker yderligere at kunne specificere din søgning. F.eks. at have muligheden for at sige at du ønsker at se f.eks. "Projekt nr. 1 og så Projekt nr. 3" og man så kan bede den springe nummer 2 over? Forstår jeg dette korrekt når du siger at du ønsker at "Lave huller" i din søgning?

 

At man simpelthen kort sagt, kan være mere specifikt på præcist hvad man ønsker der skal medtages?

 

Lad mig høre fra dig, så er vi helt sikrer på om jeg har ramt plet.

Hav en rigtigt god weekend.
Det er helt korrekt forstået :-)
Forslag af (170 points)