Rabat i kr. på faktura

+1
Eksempel:
Bluse kr. 599,-
Nu kr. 300,-
Rabat kr. 299,-

Jeg har brug for at kunne vælge en rabat i kr. og ikke kun %'er når jeg fakturerer mine kunder. I har opfordret til at oprettet en rabatlinje, men denne er jo så ikke koblet på den vare jeg sælger med nedslag. Dette giver derfor ikke det retvisende billede i statistiker på avance på de enkelte varer.

Det er i øvrigt nærmest umuligt at ramme den korrekte rabat %-sats, hvis man prøver at beregne om i forhold til oprindelig pris.
spurgt 20 Jun, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Golf Shop Korsør (150 points)
lukket 22 Jun, 2018 af Charles Jensen

1 Svar

God dag Golf Shop Korsør.

 

Tusind tak for jeres indlæg. Det er dejligt at se i ønsker at e-conomic skal blive et bedre program.

 

I forhold til jeres indlæg, så er dette en rigtigt gammel kending som vi har haft diskuteret flere gange. Jeg er helt enig i at det ville give rigtigt god mening hvis man kunne skrive et beløb ind i stedet for kun at have procenten. Vi har også diskuteret flere løsninger som man kunne anvende i forhold til man kan snyde i en faktura så den faktisk får rabatten med.

Jeg vil referere til dette indlæg 14977 hvori vi har sat denne idé til overvejelse. Det har tit været diskuteret, men desværre altid lidt faldet tilbage igen, da det ville være tungt at udvikle ifølge teknikken. Det skal dog ikke betyde at vi ikke vil tage stilling til det igen.

Jeg vil lukke dette indlæg ned, med henblik på at jeg stadig tager foreslaget videre til vores teknikkere igen for at høre om dette ikke kunne blive lagt ind i programmet denne gang. Det kan jo være at vi kan finde et hul hvor det kan presses ind.

Jeg vil sige mange tak for dit indlæg, og så krydser jeg fingre for at vi kommer i gennem med foreslaget denne gang.

Hav en fantastisk dag!

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Jun, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)