Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart Inbox

+1

Når man i Smart Inbox taster et kontonummer, oplever jeg meget ofte at den ikke foreslår det jeg taster som det første. Det er lidt sløvende for arbejdet. Se billedet.

 

Smart Inbox giver ikke mulighed for valg af valuta. Det er vel hvad det er. Når der så alligevel ved en fejl aflæses eksempelvis USD, så bliver posteringen oprettet i USD uden at man har chance for at rette fejlen, før man tilgår kassekladden.

Arbejder i på at aflæse tekst på bilaget til udfyldelse af posteringsteksten, således at den ikke bare bliver det samme som filnavnet?


 

i Forslag » Andet af (190 points)

2 Svar

Hej Jens,

Hele vores Smart Inbox kommer til at gennemgå en større opdatering senere på året og ind i starten af næste år. Det kan virke som lidt lange udsigter, men det skyldes sagens omfang. Der bliver kigget på hele opsætningen og brugen af den. Her er valuta være med i den betragtning. Jeg tør ikke love, hvor stor en effekt det vil have på det søgefelt du beskriver, men det vil umiddelbart også forbedre den søgning, der laves.

I forhold til tidshorisonten, så er det et estimat, så jeg kan ikke love dig præcis, hvornår det hele er klar. Nogle forbedringer kan endda komme før, hvis vi laver dem løbende. Jeg kan dog sige, at det er lagt i vores planer i den periode.

Jeg ved godt mit svar ikke hjælper dig her og nu, men du skal vide vi kommer til at dykke meget mere ned i Smart Inbox, når vi er kommet rundt om nogle af de projekter vi er i gang med nu.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

Hej Jens.

 

Jeg skriver bare lige for at lade dig vide at vi har lavet en opdatering i smart-inboxen som gør det muligt at kunne vælge valutaen når du sidder og arbejder med dit bilag.

De felter vi har inkluderet er "Modkonto, Moms modkonto, Forfaldsdato, Valuta, Valutakurs og betalingstype".

Jeg synes bare lige du skulle have informationen, du vil kunne læse mere om vores opdatering her snarest muligt. :-)

Hav en fantastisk torsdag Jens! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)