Kreditor informationer

0
Jeg mangler en for mig ganske simpel ting vedr. Kreditorer.

I de efterhånden mange økonomisystemer jeg har arbejdet med har det altid været muligt at få et hurtigt
overblik over hvor meget man har købt for hos en kreditor på en given perioden.

Et meget effektivt værktøj ved forhandling af nye priser mm.
lukket
i Forslag » Andet af (190 points)
opdateret af

14 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Tak for jeres forslag.

Hvis i går under fanebladet rapport og indkøbsstatistik så vil i nu kunne lave den ønskede rapport.

Noget i kan bruge?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej
Jeg har ofte brug for at kunne trække en oversigt over købsposteringer pr. leverandør. Det vil være fint, om der kunne tilføjes en købsstatistik til aftræk med de samme valgkriterier som Leverandørkontoudtog.
Forslag af (260 points)
Hej,

Jeg forstår jeres forslag - jeg forstår dog også at i ikke har lagerstyring? Er det korrekt. For så vil i kunne lave en indkøbsstatistik? Se mere om det her. - http://wiki.e-conomic.dk/rapport/indkoebsstatistik

Såfremt i har lagerstyring må i gerne tilføje hvorfor den ikke møder jeres behov - tak.  

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg vil høre om det kan passe at man intet sted i e-conomic kan trække en rapport/liste over det samlede køb hos en kreditor i en given periode?

Det forekommer mig mærkeligt hvis det er tilfældet, da det er en funktion vi (og andre) bruger tit.

Mvh
Mikkel Thrane
Forslag af (180 points)
Hej Mikkel,

Det er korrekt at det ikke er muligt, såfremt du har lagerstyring vil du kunne hente en indkøbsstatistik. Det går jeg dog ud fra du ikke har.

Dette kunne være et forbedringsforslag, og ideen kunne måske være at lave den magen til omsætningsstatistik bare med kreditorer i stedet?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg sidder her efter årsafslutningen og overvejer om jeg skal presse nogle af mine leverandører lidt på mine rabatter.

Kan det passe jeg ikke kan trække hvad jeg har omsat for ved dem det sidste år???

Mvh
Allan
Forslag af (300 points)
Hej Allan,

(mit svar bygger på du ikke har lagerstyring)

Ja det passer at du ikke nemt kan tilgå det. (Det er også forslået her på vores forum af andre, så det er noget vi har som et forbedringsforslag)

Hvis du går under fanebladet rapport og finder kreditor kontokort så vil du kunne sortere alle betalinger fra, når du siger Vis Excel og så bagefter bruge en Sum, så er jeg sikker på det nok skal lykkes.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Ønskes: Kreditorstatistik

Vi har brug for at kunne trække nøgletal fra en kreditor ud, således at vi kan se, hvor mange penge vi har lagt hos den enkle kreditor. Dette bruges bl.a. til at opnå bedre betalingbetingelser, rater mv.

Sådan som det er nu, er det kun muligt at få disse tal ud ved at udlæse kreditorkartoteket til Excel og så fjerne betalingslinierne. Dette er et stort manuelt arbejde. Supporten har bekræftet, at det ikke er muligt på anden måde i dag.

Det kunne være rigtig godt, at kunne trække en statistik med sorteringen Kun kreditorfaktura posteringer.

På forhånd tak.

Mvh Tina
Forslag af (260 points)


Hej Tina,

Tak for dit forslag.

Først vil jeg sige jeg lige har foretaget en oprydning, så dit indlæg indeholder andre indlæg med samme forslag.

Jeg kunne godt tænke mig at stille dig et tillægsspørgsmål. Hvordan ønsker du den skal se ud? Skulle det være lige som omsætningsstatikken bortset fra antal og brutto omsætning hvis man har taget udgangspunkt i debitorer.

Er det en løsning?

Tak på forhånd.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej,

Endnu en gang tak for jeres forslag og engagement til udviklingen af e-conomic. Vi har netop haft møde hvor vi har vendt dette forslag, for netop at se om det er noget der kunne give mening i en kommende markedspakke (Læs her hvad en markedspakke indeholder og hvilke overvejelser vi har - http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/udvikling/markedspakker). Jeg kan selv nikke genkendende til dette ønske, da jeg har hørt flere spørge efter funktionen. Ligeledes har mine kollegaer.

Jeg har et opklarende spørgsmål i tidligere indlæg, som jeg håber i lige vil tage tid til at svare. I kan lige få det igen:
<em>Jeg kunne godt tænke mig at stille dig et tillægsspørgsmål. Hvordan ønsker du den skal se ud? Skulle det være lige som omsætningsstatikken bortset fra antal og brutto omsætning hvis man har taget udgangspunkt i debitorer.
Er det en løsning?</em>

Ligeledes har jeg et tillægsspørgsmål som vi også godt vil have svar på, for at give jer den bedste løsning. Skal rapporten vises med eller uden moms? Eller skal begge valgmuligheder være der?

Så det er bare om at komme med jeres input, så skal jeg nok følge op på det.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)