Webshop+ mulighet til å selge i Euro

+2
Hei,

når man i webshop+ har mulighet til å selge internationalt og legge til språk og tilpasse hvert land hadde det vært en stor nytte og også kunne selge i Euro/annen valuta. Spesielt når man i e-conomic har den mulighet og har kunder der handler og faktureres i euro allerede. Når de skal bruke vår B2B løsning møter de plutselig kun DKK som valuta...
i Forslag » Andet af (160 points)
Vi har det samme behov. At levere en international webshopløsning der ikke tager højde for andre valutaer, er simpelthen ikke godt nok. Det må være en lille ændring, der er jo blot tale om en simpel omregning fra DKK.

2 Svar

God dag LarGro

 

Tusind tak for dit indslag.

 

Jeg bliver altid glad når jeg ser interesse for vores webshop. Det er en af de moduler som jeg selv sidder rigtigt meget med. I forhold til din forespørgsel omkring webshop+ og international handel, så har du helt ret i at det ville give rigtigt god mening hvis vores webshop også kunne trække/sælge vare i en anden valuta en DKK. Det er også noget som jeg har hørt efterspurgt et par gange, men det er til min store overraskelse ikke noget som har været diskuteret her på forum i lang tid.

Jeg vil prøve at tage dette med videre til vores udviklere og høre hvorvidt dette kan blive en mulighed, nu hvor vi har vores "International handel" i webshop+ modulet alligevel.

Jeg sætter derfor denne tråd som status "Overvejes" og så vil jeg høre vores udviklere omkring hvorvidt dette kan blive en mulighed. Jeg lader denne tråd stå op i forhold til hvis nogen andre ellers har noget input omkring dette ønske. Så kan vi også se hvor meget opbakning der er i forhold til foreslaget, så vi kan se om det giver mening for flere.

 

Tusind tak for dit indlæg - Lad mig endeligt høre hvis du ellers har yderligere ønsker i forhold til webshoppen eller andet i systemet og så vil jeg da ønske dig en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

Hej igen LarGro.

 

Jeg har forslaget med vores udvikling for at høre om hvorvidt dette er noget som der er blevet set på eller vil blive set på.

Jeg må dog desværre informere at dette ikke er noget som ligger på deres road-map inden for den næste års periode. Det er dog en noget som de er beviste om. Dog er det ikke et segment som de vil fokusere for meget på i forhold til den størrelse som e-conomic webshoppen er på nuværende tidspunkt.

Jeg vil dog varmt anbefale vores andre partnere som også tilbyder en stærke webshop som kan dækker nogle større behov i forhold til vores.

Du kan finde vores webshop partnere her.

Hvis du ønsker det, kan du altid tale med vores branchehold på tlf. 78 79 19 55. 

De ville kunne hjælpe dig med at finde den bedste webshop til dine behov, der på samme tid integrerer med e-conomic. Jeg må derfor beklage denne gang at behovet ikke bliver til virkelighed, men jeg takker dig mange gange for at bringe den op. Det er med til at vise at dette behov er voksende, og så får de også endnu ting at tage med til overvejelse under deres næste planlægning.

Hvis du endeligt har andre gode idéer så tøv ikke med at vende tilbage. Så håber jeg at vi kan gøre dine idéer til virkelighed.

Hav en fantastisk dag! :-)

 

Det er stadigt et stort ønske at kunne benytte en anden valuta i webshoppen eller blot euro alene. DKR alene er ikke nok.
Forslag af (150 points)