Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Faktura med anden afdelings adresse

0
Hej

Jeg syntes det  kunne være godt med en af følgende muligheder.
vi er et firma med flere afdelinger, i andre lande, så hvis man kunneskrive faktura ud med forskellig adresse alt efter om det er vores Tanzania kontor, eller Danske kontor, så kunderne kan se hvor de får den fra.

[u:26nqu998]Eller muligheden for at oprette 2  eller flere selksbaer inden for samme konto. så kunne vi have et regnskab med egen ffakturaer for Tanzania, og et andet for det Danske hvor man vælger hvad for et når man logger ind.
[/u:26nqu998]
Den tekst med linje under ved jeg ikke om eksistere i revisor versionen, for så vill det være godt hvis man kunne komme til den, vi har 2 firmaer som er i 2 lande, og 2 andre firmaer i Danmark, så hvis man kuunne logge ind under 1 konto og tilgå alle regnskaber fra denne.

Mvh
Mads Molgaard
Bruger af Mamut, tester af e-conomic.
i Forslag » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 SvarDu kan sagtens lave fakturaer, med forskellige adresser på. Du laver blot en ny faktura-skabelon til Tanzania-fakturaerne, og vælger hvilken skabelon du vil bruge, når du laver fakturaen, eller tilknytter den enkelte fakturaskabelon direkte på en debitor.

Mht flere regnskaber er der noget der hedder koncern-regnskaber. Kender ikke til reglerne om disse, og hvordan det virker, så prøv at ringe til e-conomic og få en snak med dem om det.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)