forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Restordre

0
Til Economic

Vi har tidligere brugt Economic men måtte desværre skifte tilbage i 2014, fordi der var nogle funktioner som endnu ikke var oprettet. Jeg kan forstå, at I har udviklet meget på systemet siden, og har et par spørgsmål.

- Hvis vi har en bestilling på en vare, men som først kommer 1 måned efter. Er det så muligt at hente en "restordreliste" - eller noget tilsvarende ? Altså et overblik over, hvad der står "åben" i systemet, eller hvad vi ikke har leveret til tiden ?

- Kan man tilknytte et varenummer til en fast leverandør. Det vil sige, når vi kigger på en varer, så kan man se, hvor man skal bestille den henne ?

Kan man tilknytte et ekstra varenummer på en bestemt vare. Byggemarkeder har en bestemt varenummersystem. (et DB system) så er tilknyttet de enkelte varer.

 

På forhånd tak

 

Ingeborg
spurgt 4 Jun, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Thürmer Tools (120 points)

2 Svar

Hej Ingeborg :)

Jeg vil forsøge at svare herunder:

- Hvis du har en bestilling, så kan du kan under ordre, hvor jeg vil antage i har dem liggende, trække en liste over alle de ordre i mangler at levere. Dette kræver dog være lagermodul. Jeg vil derfor umiddelbart sige, at vi godt kan klare denne del. Inden jeg lover dig det 100%, så vil jeg høre om det skal være dato specifikt på leveringsdato? Det kan du nemlig ikke. Det er 'kun' enten eller.

- Du kan godt knytte et varenummer til en leverandør. Du kan angive et såkaldt vareleverandørnummer.

Om du kan kan en liste, der viser, hvor du skal bestille dem er jeg ikke ligeså overbevist om. Du vil godt kunne finde frem til det, men vil som sådan ikke være en liste du trækker og du så vil få vist dem allesammen. Jeg vil derfor sige nej til at du kan se det på denne måde.

Hvis man vender den om, så kan du dog godt se på en leverandør og på denne se, hvilke varer i bestiller hos leverandøren. Jeg ved ikke om det kan hjælpe dig :)

- Du kan ikke sætte flere varenumre på, men du kan som sagt angive leverandørens varenummer på en vare. Vil det kunne hjælpe dig? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Jun, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (76,680 points)
Hej Ingeborg

vi har en veludviklet bestillingssystem til e-conomic der kan håndtere de spørgsmål du har.

Du er velkommen til en uforpligtende snak ring 7025 7600 eller send en mail til salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 16 Jun, 2018 Spørgsmål af Per Holm Pedersen (17,560 points)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”