forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Restordre

0
Til Economic

Vi har tidligere brugt Economic men måtte desværre skifte tilbage i 2014, fordi der var nogle funktioner som endnu ikke var oprettet. Jeg kan forstå, at I har udviklet meget på systemet siden, og har et par spørgsmål.

- Hvis vi har en bestilling på en vare, men som først kommer 1 måned efter. Er det så muligt at hente en "restordreliste" - eller noget tilsvarende ? Altså et overblik over, hvad der står "åben" i systemet, eller hvad vi ikke har leveret til tiden ?

- Kan man tilknytte et varenummer til en fast leverandør. Det vil sige, når vi kigger på en varer, så kan man se, hvor man skal bestille den henne ?

Kan man tilknytte et ekstra varenummer på en bestemt vare. Byggemarkeder har en bestemt varenummersystem. (et DB system) så er tilknyttet de enkelte varer.

 

På forhånd tak

 

Ingeborg
spurgt 4 Jun i Spørgsmål » e-conomic generelt af Thürmer Tools (120 points)

2 Svar

Hej Ingeborg :)

Jeg vil forsøge at svare herunder:

- Hvis du har en bestilling, så kan du kan under ordre, hvor jeg vil antage i har dem liggende, trække en liste over alle de ordre i mangler at levere. Dette kræver dog være lagermodul. Jeg vil derfor umiddelbart sige, at vi godt kan klare denne del. Inden jeg lover dig det 100%, så vil jeg høre om det skal være dato specifikt på leveringsdato? Det kan du nemlig ikke. Det er 'kun' enten eller.

- Du kan godt knytte et varenummer til en leverandør. Du kan angive et såkaldt vareleverandørnummer.

Om du kan kan en liste, der viser, hvor du skal bestille dem er jeg ikke ligeså overbevist om. Du vil godt kunne finde frem til det, men vil som sådan ikke være en liste du trækker og du så vil få vist dem allesammen. Jeg vil derfor sige nej til at du kan se det på denne måde.

Hvis man vender den om, så kan du dog godt se på en leverandør og på denne se, hvilke varer i bestiller hos leverandøren. Jeg ved ikke om det kan hjælpe dig :)

- Du kan ikke sætte flere varenumre på, men du kan som sagt angive leverandørens varenummer på en vare. Vil det kunne hjælpe dig? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 13 Jun Spørgsmål af Jesper Mieritz (62,460 points)
Hej Ingeborg

vi har en veludviklet bestillingssystem til e-conomic der kan håndtere de spørgsmål du har.

Du er velkommen til en uforpligtende snak ring 7025 7600 eller send en mail til salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 16 Jun Spørgsmål af Per Holm Pedersen (17,140 points)
løst× 1443
besvaret× 127
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.