Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




GPRD kræver sletning af private kunder

0
Jeg vil gerne have 2 nye felter på kundekortet.

1. oprettelsesdato - især for private kunder

2. seneste fakturadato

Det vil gøre det lettere at slette private kunder efter x antal år, evt ved en kørsel
i Forslag » Andet af (220 points)

1 Svar

God dag Pet.

 

Tusind tak for dit indslag og godt at se at du viser interesse for programmet, og især at du tænker du på den nye GDPR som helt korrekt kræver at kunder kan kræve at blive slettet fra ens database.

 

Lad os se på dine foreslag.

 

I forhold til oprettelsesdatoen, skal jeg lige forstå, hvad skal denne bruges til? Jeg kan godt se meningen i at se hvornår kunden blev oprettet i forhold til tiden hvori kunde dataen må genmes. Dog kan man også sige at det måske ville give mening at slette kunderne i forhold til hvis kunden er reaktiv og beder dig slette dataen. På nuværende tidspunkt kan man i e-conomic gå ind og redigere kundedataen manuelt og f.eks. skrive "Slettet" i felterne for kundens data. På denne vis kan man fjerne kundens data så vidt de beder om det.

Jeg kan godt se meningen i feltet for den seneste fakturadato. Der er dog rig mulighed for at finde den seneste fakturadato på en kunde. Hvis man går ind under "Salg -> Kunder -> vis posteringer på konto" Så kan man her trække en liste over alt hvad der er posteret på kunden, og sortere den efter dato. På denne vis ville du kunne se hvornår du senest har oprettet en faktura og generelt bogført noget på kunden.

Jeg vil henvise til dette indlæg 25087. Læs gerne indlægget fra vores development director Christian Estrup.

Lad mig endeligt høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)