forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart Box

0
Hej

Jeg er lige blevet den glade bruger af Smart Box og hermed fået et EAN nummer - super smart da jeg både sparer plads på arkivet og alt bliver bogført automatisk - men ...... ja der er desværre altid et men....

Jeg har nogle leverandører som er sat op med "kun postering" i betalingtype da vi har tilmeldt leverandørbetaling men det læser smartbox ikke, så jeg skal efter jeg har overført bilaget kalde bilaget frem i kassekladden og sætte betalingstypen til "kun postering"  Det er jo absolut ikke tidsbesparende men dobbeltarbejde.

Det ville virkelig hjælpe hvis der f.eks. var et flueben i inboxen hvor jeg kunne sige nej til betaling eller smartbox læser på leverandøren istedet for på bilaget.

med venlig hilsen

Lene Laursen
spurgt 29 Maj i Forslag » Indscanning af Lenelaursen (410 points)

1 Svar

God eftermiddag Lene.

 

Tusind tak for dit indlæg.

 

Jeg kan virkelig godt se problematikken i den oplevelse du får, når du forsøger at indlæse ting fra smart-inbox til kassekladden. På nuværende tidspunkt er det helt korrekt, at man fra smart-inboxen af ikke kan kontrollere hvilken betalingsbetingelse som bliver sat på, når man overføre fra inbox til bilag. Derfor skal man som du nævner selv gå ind og ændre betalingsbetingelsen til "Kun postering" når først den er blevet overført.

I forhold til en løsning så gør du det helt rigtigt. Jeg skal dog måske også lige forstå, hvorfor sender leverandøren en betalingstype med på fakturaen, hvis i køre det over betalingsservice? Man kan nuvel sige at det ikke rigtigt giver mening at sende en betalingslinje, når det alligevel sker automatisk. Måske om man ville kunne tage kontakt til leverandøren og bede dem ikke afsende betalingslinjen, da den skaber forvirring for systemet.

 

Eventuelt kunne du bare lade betalingstypen stå på hver en leverandørfaktura som du overføre. Når du så skal til at overføre en betalingsfil til banken, så kunne man før man gjorde det under "Regnskab -> Bank -> Betalinger" anvende søge feltet her og søge den specifikke leverandør op. Du ville så kunne sætte flueben i alle de poster som der er oprettet via kassekladden, og overføre dem individuelt på den enkelte leverandør. På den vis kan du få systemet til stadig at oprette leverandørbetalinger i kassekladden, og så bare smide filen ud. Det ville man dog skulle huske at gøre i første omgang, før man laver den rigtige fil hver gang, men det kunne måske speed processen lidt op.

Jeg håber det giver mening, ellers så sig endelig til.

I forhold til selve foreslaget, giver det rigtigt god mening. Vi er faktisk i gang med at forbedre vores smart-inbox på nuværende tidspunkt, og arbejder på at den skal give bedre mening for alle. Jeg vil dog tage det med til udviklingen og høre omkring det eventuelt ville være noget vi kunne have mulighed for at implementere.

Derfor sætter jeg denne sag til "Overvejes" og så vender jeg tilbage når jeg har hørt yderligere.

 

Jeg håber ihvertfald at dette hjælper dig videre på vejen på nuværende tidspunkt, om måske om du kan anvende et af de "work-arounds" som blev foreslået. Sig endeligt til hvis de ikke giver mening.

 

Har du yderligere spørgsmål, så vend endeligt tilbage og eller vil jeg bare ønske dig en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 29 Maj Forslag af Charles Jensen (540 points)
i gang× 4
løst× 103
besvaret× 240
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.