Spærrede konti ønskes ikke vist på rapporter m.m.

0
Jeg vil på feks en Saldobalancen gerne se ALLE konti, også de, der er i nul, og ingen bevægelse har i perioden.

Desværre medtages SPÆRREDE konti også, og det ønsker jeg ikke, da det er gamle, tidligere anvendte konti, som ikke længere bruges. Spærrede konti medtages selv om saldi er nul og der ingen bevægelser er i perioden.

Har EC en løsning på det?

Med venlig hilsen
Anne Bjørnsten
A B Consult - Regnskabsassistance
i Forslag » Andet af (2.1k points)
God dag Anne.

Så er jeg tilbage igen med nyt omkring disse spærrede konti som kommer med når du trækker saldobalancen med konti med 0 saldo.

 

I forhold til om det er meningen system skal gøre det, får jeg besked omkring at det er meningen. Når man viser konto med 0 saldo, så vil systemet altid vise alle konti som er gået i 0 uagtet om de er spærret eller ej, da kontoen i sidste ende stadig går i 0. Derfor ses det ikke som en fejl, men rettere som noget der er "By design".

Derfor kan vi som sådan ikke skjule disse, og der kommer til på nuværende tidspunkt at blive lavet en funktion som gør det muligt ikke at tage de spærrede konti med.

En måde man kunne få dem væk på i første omgang, ville være at hvis man gik ind og ændrede på kontonumrene for disse konti, så de bliver meget højere end resten af kontoplanen.

På den vis ville de stå helt nede i bunden, så ville de ihvertfald ikke falde ind sammen med de andre konti som stadig er åbne, og så kan man se at de er separat fra hinanden.

Jeg vil dog takke dig for forslaget, men beklage at det desværre ikke bliver ændret denne gang.

Som sagt har vi et nyt rapport system som vi overvejer at få implementeret. Jeg kan ikke love at det vil løse problemet, men det må tiden vise.

Jeg vil igen takke dig og ønske dig en fantastisk aften. :-)
Tak for svar Charles

1 Svar

God dag Anne.

 

Tusind tak for dit indslag, det er godt at høre at du går op i hvordan programmet fungere.

 

I forhold til dit indlæg, så må jeg sige at jeg er enig i at det måske ikke giver alt for meget mening at man ser de spærrede konti når man medtager konti med 0 i saldo. Grunden til at de er spærret er nuvel at man ikke længere ønsker at anvende dem. Jeg vil da lige prøve at tage den med og høre om det ville være noget vi ville kunne rette, og eventuelt også om det er meningen at de skulle tages med i første omgang, når nu spærringen er forekommet.

Vi overvejer faktisk er at lave en helt ny tilføjelse på rapport systemet, der skulle gøre det lidt mere lækkert. På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke sige mere om det. Jeg vil ihvertfald tage dette foreslag videre og høre hvad vi kan gøre ved det.

Jeg sætter denne til overvejelse, og så høje jeg da lige teknikken ad.

 

Tusind tak for indslaget - Jeg vil ønske dig en fantastisk dag Anne.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)