forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Saldo på oprindelig valuta

0
Hejsa,

Jeg savner at kunne se de original valuta saldo på vores udenlandske konti i E-conomic når jeg har indtastet bilag i daglig under Kassekladde. Jeg har fået beskeden, at det ikke kan lade sige gøre i E-conomic som kan vise saldo på DKK, derfor er det nemt for mig at stemme bank bogføring vedr. DKK konto dog ikke med de udenlandske konti. Det er et ønske fra vores side og håber, at det kan lade sige gøre en dag!

På forhånd tak!

Med venlig hilsen

Aijing Chen Wittrup
spurgt 23 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Aijing Chen Wittrup (120 points)
opdateret 23 Maj af Aijing Chen Wittrup

1 Svar

Hej Aijing og tak for dit forslag,

Jeg kan sagtens se udfordringen, hvis du arbejde med bankkonti i anden valuta. På den lange bane vil vi meget gerne kigge på muligheden for at kunne afstemme i flere valuta i bankafstemningen. Det er opgave, der stadig er ved tegnebrættet, så vi er ikke færdige, men det er noget vi meget gerne vil dykke ned i.
Når det er sagt, så vil jeg lige være sikker på om du ønsker at kunne afstemme banken i bankafstemningen, eller vise beholdningskonti i kassekladde i flere valuta?

Jeg har nemlig to ting du kan gøre i dag. De er ikke optimale, men måske bedre end den måde du gør det på. Du får mulighederne, så kan du jo selv vurdere :)

Under kassekladden kan du selv bestemme, hvilke konti du vil have vist som beholdningskonti. Det vil sige du sagtens kan have den udenlandske konto, men visning vil være i DKK. Du kan derfor trykke på kontonavnet og herefter åbne kontokortet. Du kan nu skifte til den pågældende valuta.

Det kan måske hjælpe lidt.

I forhold til bankafstemningen, så kan du trække et kontokort på en bestemt valuta og så afstemme. Det er en lidt langsommelig og gammel måde at gøre det på, men det kan lade sig gøre.

Jeg håber det måske kan hjælpe dig lidt. Jeg ser frem til at høre fra dig og rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 1 Jun Forslag af Jesper Mieritz (63,760 points)
i gang× 5
løst× 109
besvaret× 333
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.