forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Noter som valgmulighed ved import at varer

0
Hej

Kunne det blive muligt, når man importere varer fra excel i sammen import kan overføres noter til varenummeret. Vi mangler at kunne følge, hvornår priserne (salgspris, vejl. og kostpriser) sidste er opdateret. Så hvis vi tilføjer et felt i excel til noter og har muligheder for at kunne vælge at synkronisere noter. Så kan vi altid følge det.

Men venlig hilsen

Nanna Hausmann
spurgt 23 Maj, 2018 i Forslag » Import og eksport af data af Helle72 (290 points)

1 Svar

Hej Nanna,

Jeg forstår godt, hvorfor du gerne vil have noterne med ind. Jeg må dog også være ærlig at sige, at det ikke er noget vi har hørt ret meget til. Derfor vil andre forslag som udgangspunkt have større prioritering, da de er ønsket af flere brugere.

Når det er sagt, så vil jeg gøre dig opmærksom på, at du kan importere fx en beskrivelse af varen.

Det kan være i allerede benytter dette felt aktivt på jeres faktura, men hvis i ikke gør, så kunne i slutningen af dette felt skrive disse informationer på varen. Selv om i bruger feltet, så kan informationen stadig skrives efter, medmindre i som sagt bruger feltet direkte på faktura.

Hvordan vil det virke for jer? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 1 Jun, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”