Noter som valgmulighed ved import at varer

0
Hej

Kunne det blive muligt, når man importere varer fra excel i sammen import kan overføres noter til varenummeret. Vi mangler at kunne følge, hvornår priserne (salgspris, vejl. og kostpriser) sidste er opdateret. Så hvis vi tilføjer et felt i excel til noter og har muligheder for at kunne vælge at synkronisere noter. Så kan vi altid følge det.

Men venlig hilsen

Nanna Hausmann
i Forslag » Andet af (290 points)

1 Svar

Hej Nanna,

Jeg forstår godt, hvorfor du gerne vil have noterne med ind. Jeg må dog også være ærlig at sige, at det ikke er noget vi har hørt ret meget til. Derfor vil andre forslag som udgangspunkt have større prioritering, da de er ønsket af flere brugere.

Når det er sagt, så vil jeg gøre dig opmærksom på, at du kan importere fx en beskrivelse af varen.

Det kan være i allerede benytter dette felt aktivt på jeres faktura, men hvis i ikke gør, så kunne i slutningen af dette felt skrive disse informationer på varen. Selv om i bruger feltet, så kan informationen stadig skrives efter, medmindre i som sagt bruger feltet direkte på faktura.

Hvordan vil det virke for jer? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)