forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kommentar på konti i kontplanen

+1
Det ville være rigtig smart, hvis man kunne skrive en kommentar på konti i kontoplanen.

Det kan hjælpe de, der har brug for hjælp til at bogfører, så de kan gå ind og se på kommentar og få hjælp til, om det er den rette konto de skal bogføre posteringen på, eller bare generelt, hvis der er brug for en forklaring til kontoen.
spurgt 18 Maj i Forslag » e-conomic generelt af hehe (170 points)
Det forslag vil jeg gerne støtte! Det ville også hjælpe mig enormt med bogføring af de udgifter, der ikke er jævnlige - måske årligt eller sjældnere. Da man ikke kan tjekke kontolisten samtidig med at man arbejder i den åbne kassekladde (jeg har i al fald ikke fundet en sådan løsning), skal der en del klik til for at tjekke, hvad der tidligere er bogført på en/flere konti via kontolisten - og tilbage til kassekladden igen!

Derfor synes jeg, det ville være mest smart, hvis man efter at indtaste en konto i kontofeltet i kassekladden, kunne vælge "kommentar pop-up". Det ville være langt mere effektivt end at skulle spilde tid på at tjekke kontoen via kontolisten!  Så det vil være mit forslag :-)

Mvh/HelleB

2 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg kan godt se ideen i det du skriver her.

I første omgang vil jeg lade dit forslag stå åbent i ca to uger for at give andre brugere mulighed for at byde ind med deres tanker omkring det. Det er altid fedt at have så meget feedback som muligt.

Når det er sagt, så vil jeg allerede høre nu, hvordan det skal virke i praksis.

Hvis du gerne vil have en forklaring på konto, hvordan og hvornår skal den optræde i systemet? Jeg håber du er frisk på at uddybe, så jeg kan forstå det til fulde.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 18 Maj Forslag af Jesper Mieritz (53,560 points)
Hej

Tak for hurtigt svar.

Det er måske lidt svært at forklare. Lige lidt baggrunds viden. Jeg er på et hoved kontor, som har mange små afdelinger, der laver deres egen regnskaber, det er nogle gange frivillige, der laver regnskabet, som ikke er uddannet bogholder og har brug for hjælp, hvor nogle af posterne skal bogføres.

Og hvordan det skal virke.

At man kan skrive en kommentar  i et felt på konto kortet. Så når man går ind på kontoen i kontoplanen, kan man se kommentaren eller endnu bedre at kører musen henover og kommentaren kommer frem i eks en boble (måske er det lidt for teknisk).

Eks hvis du skal bogføre blomster, kan du gå ind på et konto nr. eks xxx (diverse vare) og se der står blomster i kommentar. Så ved man at blomster skal på diverse vare og ikke på vare salg, for eks.

Håber det hjælper lidt, er svært at forklare, men tror det ville hjælp mange.

Hvis det er helt volapyk, vil jeg meget gerne prøve at uddybe endnu mere.
besvaret 18 Maj Forslag af hehe (170 points)
Hej og tak for at følge op.

Jeg vil lige prøve at vende den internt med vores udviklere for at undersøge mulighederne for dette. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi ender med at implementere det, men jeg tager det med 'overvejer-listen'.

Forslaget sættes derfor som overvejes for nu :)