Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Arkiv og Udgående post

0
I programmet findes en rigtig nyttig mulighed for at sende faktura med mail, både direkte ved bogføring og fra arkivet.

Fra arkivet har vi dagligt behov for at sende ?pakker? med to eller flere bilag ad gangen.
Efter hver afsend-kommando går der desværre meget tid tabt, fordi vi fra arkiv skal sendes videre over i Udgående post oversigten, og der så først sker sortering af de mange tusinde, historiske forsendelser.

Det vil være smart, hvis dette skift til Udgående post slåes fra, sådan at man forbliver i Arkiv,
uanset om man sender et enkelt bilag (her virker det meget fint, og man forbliver i Arkiv) eller to eller flere bilag (her er det meget langsomt).
lukket
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

 
Bedste svar
Hej Martin,

Jeg kan ærlig talt ikke huske, hvorfor vi oprindeligt besluttede at skifte til Udgående post efter afsendelse fra Arkiv. Et bud kan være, at man dermed kan se, at fakturaerne er sendt - men (1) hvorfor så kun ved masse-afsendelse, og (2) man kan jo selv gå til Udgående post.

Det skal i hvert fald ikke hedde sig, at en forbedring af en sådan karakter, at den sikkert sparer dig for lige så meget tid <em>for hver afsendelse</em>, som det vil tage os én gang for alle at ændre det, skal gøres til en stor ting.

- så det har vi ændret


Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)
valgt som bedste svar af 🔒
Hej Christian,

Tak for hurtig indsats. Det virker. og det er så meget hurtigere

Mvh
Martin Høj
Forslag af (190 points)
Super forslag, og herlig reaktion. Tak !

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)