forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

mobible pay

0
Hej Jeg har en virksomhed som laver support hos private i den forbindelse betaler disse via myshop mobilepay. Jeg har hørt at der er en udvikling i gang sådan at faktura automatisk sendes enten via trediepart eller mobilepay app til kunden når denne har genneført mobilepay betaling. Nu skal jeg hjem og skrive faktura manuelt efter endt arbejdsdag

hvornår forventes denne integrering at fungerere
spurgt 14 Maj, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Rob (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål. Jeg beklager jeg først vender tilbage nu.

Jeg har brugt lidt tid på at undersøge præcis, hvad du mener her og jeg håber på, at jeg har forstået dig korrekt. Hvis jeg rammer helt ved siden af, så må du sige til.

MobilePay MyShop er ikke en produkt vi har et samarbejde med og derfor har vi ikke en integration til den løsning. På nuværende tidspunkt har vi haft MobilePay Invoice og vi er i gang med at undersøge mulighederne for MobilePay Invoince 2.0, som er den nye version, der kommer.

MobilePay MyShop og MobilePay Invoice er to forskellige løsninger hos MobilePay.

Om der kan sendes en faktura via MyShop løsningen tør jeg ikke gætte på, da det er MobilePays produkt og det samtidigt ikke er et produkt vi på nuværende tidspunkt arbejder på. Svaret må derfor være, at du ikke skal forvente vi har løsning klar til at fungere med det produkt.

Som sagt er vi stadig i gang med at undersøge mulighederne for MobilePay Invoice 2.0, som i bund og grund virker ved, at du kan sende fakturaen og opkrævningen direkte til kunden fra e-conomic eller vores app. Den gamle model af MobilePay Invoice kunne sendes direkte fra vores app, så du kan stå ude hos dine kunder. Hurtigt taste, hvad du har supporteret i og prisen på din ydelse eller dit produkt. Herefter sende til kunden og lige efter popper der en anmodning op på deres MobilePay, så de kan betale den på stedet.

Det var i hvert sådan den gamle løsning virkede, men mon ikke den nye bliver i samme stil. MobilePay Invoice bygger efter min overbevisning i højere grad på, at de sendes faktura(invoice) til en kunde, hvor MyShop i højere grad er, når man har en butik (shop). Det er min egen opfattelse, så hvis du vil være helt sikker på den del, vil jeg anbefale dig at tage fat i MobilePay. De kender deres løsning bedst selv.

Vi arbejder altså på MobilePay Invoice 2.0, så hvis du skal have integreret til e-conomic, skal du kigge den vej :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 16 Maj, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (84,450 points)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”