forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Godkendelse af anden bruger - ifm smart-inboks

0
Ifm smart-inboks kunne jeg godt bruge en funktion, hvor jeg kunne udfylde afdeling direkte og have mulighed for at have flere linier på en faktura.
Derudover kunne det være en super hjælp, hvis man kunne sende til diverse brugere for godkendelse - så de ikke overføres til kladde før man/godkender har godkendt bilag.

Håber det giver mening, og måske kan benyttes af flere end os :-)
spurgt 9 Maj, 2018 i Forslag » Indscanning af AIB FG (190 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag

Vores Smart Inbox er et relativt nyt modul og derfor er der helt sikkert elementer vi kan kigge på. Jeg er derfor meget glad for du kommer med din feedback på modulet.

Da det er et ret nyt modul har vi fået meget feedback. Indtil videre har vi stillet forslagene op og er i gang med at vurdere, hvor vi skal starte henne. I forhold til afdeling, så er det en af de lidt mindre ting vi er i gang med at arbejde med. Der er flere af de her lidt mindre forbedringer som vi prøver at samle sammen. Det kunne være afdeling, projekt, valuta mm. Hvornår og i hvilken rækkefølge har jeg ikke et præcist svar på, men det er helt sikkert på listen.

Godkendelse er lidt større sag og har planlagt at kigge på dette i Q3, det betyder ikke vi har løsning klar til den tid, men der starter vi op og kigger på, hvordan vi kan indføre et godkendelsesflow.

Jeg kan desværre ikke være mere præcis end dette, men du har helt sikkert en pointe i de to forslag. Det ville være en lækker forbedring af vores Smart Inbox.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Maj, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”