forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udtræk af kunde/omsætnings-statistiker med email og tlf.

0

Når man udtrækker en kundestatistik (omsætningsstaitistik), f.eks. hvem har købt XY produkt inden for xx periode, så er det jo oftest fordi at man skal bruge udtrækket til noget. Nemlig at kontakte kunderne pr email eller telefonisk.

Omsætningsstatistikken har lige præcis udeladt disse 2 meget vigtige data.

Mit spørgsmål er selvfølgelig om når I nu HAR lavet en omsætningsstatistik, om Ikke I kunne tilføje disse 2 felter på en allerede eksisterende rapport? Det kan ikke tage 1 time.

Jreres chats forslag er at man skal tage sin liste på 3000 kunder, sortere dem og så sin omsætningsstatistik der måske viser 500 kunder og så lige "lynhurtigt" finde de 500 kunders email frem og kopiere deres email adresse og en for en fra det ene regneark til det andet.........

Øhhh. Det tager altså mange dage manuelt.

spurgt 26 Apr, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af jimgroser (160 points)

2 Svar

Hej Jim :)

I forhold til dit forslag, så vil jeg lade dit forslag stå åbent i ca to uger for at give andre brugere mulighed for at byde ind på indlægget. Det er vigtigt i forhold til, hvilke forslag vi vælger at arbejde videre med.

Når det er sagt, så lyder det som du ikke har fået hele forklaringen i forhold til tricket med excel. Hvis du skal matche disse op manuelt, så har du helt ret i, at det vil tage lang tid. Excel kan dog hjælpe dig med dette, så det kan gøre hurtigere og nemmere.

Jeg har prøvet mig lidt frem i excel og jeg har fået det til at lykkedes. Det er dog ikke så nemt, men det kan klares på 10 min, så det er trods alt bedre end flere dage. Hvis du vil have forklaringen, så siger du bare til. Det er lidt kringlet og derfor vil jeg ikke forvirre mere end højst nødvendigt, hvis du ikke ønsker at få forklaringen.

Ellers vil jeg lade dit forslag ligge i de to uger og herefter vende tilbage.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 1 Maj, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Hej igen :)

Dit forslag har nu ligget lidt og jeg kan se, at det ikke er en funktion, som er ønsket hos den brede mængde af vores brugere. Derfor vil jeg afvise, at vi arbejder videre med dette i denne omgang og i stedet fokusere på mere efterspurgte funktioner.

Mit tilbud omkring, hvordan det kan klares i excel står stadig ved magt. Du siger bare til. Rigtig god dag :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Maj, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”