forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart in box ide

+1
Jeg har fået "Smart in box" på min E-Conomic bruger, denne funktion er jo rigtig anvendelig, MEN når den genkender alle data på en leverandør faktura, kunne det være smart, at den gav muligheden for at oprette en leverandør, der ikke er oprettet i forvejen.
spurgt 25 Apr, 2018 i Forslag » Andet af 1244198 (130 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Lige præcis dette er noget vi har hørt før og det giver rigtig god mening.

Der er nogle punkter på vores Smart Inbox, hvor jer brugere har givet os input til, hvad der kunne være anderledes. Det er noget vi er igang med at kigge på og prioritere, hvad vi skal kigge på først.

I det første udkast ligner det ikke at oprettelse af leverandører er med, men det er helt sikker på listen over forbedringsforslag. Derfor vil jeg sige, at du ikke skal forvente dette kommer lige med det samme, men det er helt sikkert et punkt, som vi i fremtiden vil kaste os over.

Jeg håber du har forståelse for, at det hele ikke kan komme på en gang, men vi vil helt sikkert forbedre vores Smart Inbox i den nærmeste fremtid.

Rigtig god dag :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 1 Maj, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”