Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
leverandørvarenummer

0
Mulighed for at eksporterer og derefter importere leverandørvarenr. da vi gør brug af danske varenumre og ønsker at omdøbe disse til f.eks. UK og gøre brug af dem i feltet leverandørvarenummer i forbindelse med udstedelse af indkøbsfaktura, sådan at leverandøren har mulighed for at forstå disse.

EX
Varenummer: ABI-00100-10-SORT-XL
Lev. varenummer: ABI-00100-10-BLACK-XL
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Ja det er desværre ikke muligt at du selv kan importere ?leverandørvarenumre i e-conomic.

Der er visse ting man desværre ikke kan importere i e-conomic. Imidlertid skal det ikke betyde, at vi ikke vil forsøge at hjælpe dig videre. Har du data af en vis mængde kan du kontakte os telefonisk 8820 4841 (spørg efter Steffen)  eller på mail. Lad os derefter se, om vi har mulighed for at hjælpe dig videre på en god/smart måde ? typisk indenfor 2-3 arbejdsdage.

Send gerne en mail til <a href="mailto:info@e-conomic.dk">info@e-conomic.dk</a>. Det skal i mailen fremgå (så tydeligt som muligt), hvad det er du vil have ind i e-conomic. Husk at anføre aftalenummer og dine kontaktoplysninger i mailen. Så tager vi fat i dig (på den gode måde forstås).

PS: Undskyld den helt urimelige lage svartid fra vores side af.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)
valgt som bedste svar af 🔒