forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fjern dialogboks efter bogført lagerfaktura

+1
Hver gang der bogføres en faktura i lagersystemet, fremkommer først en dialogboks om man vil bogføre leverandørfakturaen. Trykkes der "ja" fremkommer en ny dialogboks, der oplyser at leverandørfakturaen er bogført, denne dialogboks skal blot lukkes. Er det ikke muligt at undgå den sidste dialogboks? Det er mange klik ekstra, når der skal bogføres leverandørfakturaer. (og i bund og grund, ved jeg jo godt den er bogført, det har jeg jo lige bedt om).
spurgt 17 Apr, 2018 i Forslag » Lager af M B (280 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg kan godt se, hvad du mener her.

Jeg er ikke helt klar over om andre bruger finder værdi at kunne se, hvilket bilagsnummer og dato fakturaen har fået. Denne information kan være ret vigtigt. Specielt i forhold til bilagsnummer. Jeg tænker dog en løsning kunne være at slå de bokse sammen, så der ved boksen omkring bogføring står, hvilken dato og bilagsnummer, der bliver brugt. Inden jeg undersøger mulighederne for dette, vil det så være en brugbar løsning for dig? Så mister de brugere, som bruger dette, ikke informationen samtidigt med der kan spares et klik hver gang.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 17 Apr, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,250 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”