forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fjern dialogboks efter bogført lagerfaktura

0
Hver gang der bogføres en faktura i lagersystemet, fremkommer først en dialogboks om man vil bogføre leverandørfakturaen. Trykkes der "ja" fremkommer en ny dialogboks, der oplyser at leverandørfakturaen er bogført, denne dialogboks skal blot lukkes. Er det ikke muligt at undgå den sidste dialogboks? Det er mange klik ekstra, når der skal bogføres leverandørfakturaer. (og i bund og grund, ved jeg jo godt den er bogført, det har jeg jo lige bedt om).
spurgt 17 Apr i Forslag » Lager af M B (270 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg kan godt se, hvad du mener her.

Jeg er ikke helt klar over om andre bruger finder værdi at kunne se, hvilket bilagsnummer og dato fakturaen har fået. Denne information kan være ret vigtigt. Specielt i forhold til bilagsnummer. Jeg tænker dog en løsning kunne være at slå de bokse sammen, så der ved boksen omkring bogføring står, hvilken dato og bilagsnummer, der bliver brugt. Inden jeg undersøger mulighederne for dette, vil det så være en brugbar løsning for dig? Så mister de brugere, som bruger dette, ikke informationen samtidigt med der kan spares et klik hver gang.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 17 Apr Forslag af Jesper Mieritz (62,460 points)
i gang× 2
løst× 108
besvaret× 296
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.