forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Abonnementsgrupper

+1

Hej,

Vi ville gerne have at det var muligt at tildele et abonnement til en abonnementgruppe.

Endvidere ville vi gerne have det var muligt at vælge kun at køre en bestemt abonnementgruppe, når man laver en abonnementskørsel

Dette er nødvendigt, hvis forskellige abonnementer har forskellig indeksering (så vil man have forskellige grupper og så køre dem en af gangen og justere indekseringen)

Et work around kunne være at man kan ændre abonnementnummeret - så kunne man selv lave sine grupper (f..eks. 1-100 101-200 etc)

 

Lignende forslag, som omhandler det samme: 

18306

spurgt 12 Apr i Forslag » Abonnement af MIW (200 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

I forhold til at kunne inddele i grupper, så vil jeg lade dit forslag stå åbent i et par uger. Det gør jeg for at give andre brugere mulighed for at byde med, hvad de mener. Det er vigtigt for at se på, hvad den brede mængde af brugere ønsker, så vi kan prioriteret rigtigt i et forsøg på at gavne flest mulige.

Jeg er helt enig i dit work around med at kunne inddele sine kundenumre på en måde, så det giver mening. Det kan være den næstbedste løsning, hvis ikke opbakningen er ret stor til forslaget om grupperne. Jeg vender tilbage.

Rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 13 Apr Forslag af Jesper Mieritz (53,560 points)
Hej igen :)

Dit forslag har nu fået lov til at ligge i noget tid.

Efterspørgslen efter at kunne inddele i grupper er meget begrænset. Tanken omkring at kunne ændre nummer på abonnementet er noget jeg har hørt om før. Det var dog i forbindelse med, at man dengang ikke kunne spærre sit abonnement, og det skulle derfor bruges til at 'fjerne' de lukkede abonnementer. Det kan nu klares ved at spærre dem og derfor ser jeg ikke de forslag som gældende længere.

For at komme helt til bunds i om vi kan gøre andet med det nuværende setup, så vil jeg høre om du benytter indeksering ved selve ved kørslen? Det lyder nemlig som du gør dette. Det kan godt være du allerede ved dette, men du kan også angive et indeks på den enkelte abonnent. Her vil indekset blive divideret med prisen og herefter give en ny pris. Altså salgspris/indeks = ny salgspris.

Vil du kunne benytte dette?  Spørg endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 30 Apr Forslag af Jesper Mieritz (53,560 points)
Hej Jesper

Yes - vi bruger indeksering ved kørsel - og vi angiver også en indeksering på selve abonnenten som du foreslår.

Sagen er dog at vores forskellige kontrakter(abonnementer) har forskellige indeks, da vores services leveres i forskellige lande.

Jeg har derfor brug for at kunne lave en kørsel med et indeks og derefter med et andet.

Eftersom abonnementskørsel ikke har nogen mulighed for at vælge en gruppering, så fungerer det ikke rigtig.

Hvis man som minimum kunne skifte gruppenumre, så kunne vi selv logisk lave nogle grupperinger og så blot køre fra nr. xxx til yyy.
Hej igen :)

Helt fair pointe med abonnementsnummeret.

Jeg havde tidligere i dag et møde med vores udviklere, hvor vi kiggede på forskellige numre i e-conomic, som jer brugere havde ønsker at kunne få ændret.

Her blev vi enige om, at abonnementsnummeret var det, der gav bedst mening at kunne ændre og derfor accepterede vores udviklere, at det ville give mening at kigge på dette. Det betyder ikke vi er i gang med at lave det, men forslaget er nu et sted, hvor det skal planlægges og så skal vi ellers i gang. Hvornår det bliver planlagt kan jeg ikke sige noget på nuværende tidspunkt men jeg vil ændre status til 'overvejes' her i første omgang. Jeg skal nok vende tilbage, når der er nyt i sagen :)
Fedt - så kommer der forhåbentligt et workaround vi kan bruge (selv om en reel gruppe ville være pænest).

Får vi besked når/hvis det bliver implementeret?

Når vi nu er igang med dette emne: kunne systemet ikke selv foreslå et abonnementsnummer som udgangspunkt (når man opretter et nyt abonnement), da de jo skal være unikke. Det er ret bøvlet at man selv manuelt skal sikre det....og det lever ikke op til hvad kan forvente at et moderne IT system som jeres
Vi valgte at gå efter nummer på den baggrund at flere brugere har efterspurgt nummer, hvor du umiddelbart er den eneste, som vil gå efter gruppe. Derfor håber vi at hjælpe flest kunder på denne måde.

Jeg skal nok skrive når vi kommer længere på dette indlæg.

Jeg kan sagtens følge din tankegang her. I først omgang kigger vi at kunne ændre det. Jeg vil gerne tilføje at muligheden for automatisk nummerforslag kan tages med, men jeg kan ikke love noget :)
Jeg har tidligere rejst ønsket om at kunne ændre i numre på abonnementer. Se eventuelt indlægget her: https://forum.e-conomic.dk/18306/aendre-abonnementsnummer

Når jeg har efterspurgt muligheden for at ændre i abonnementsnummeret, er det netop fordi abonnementsmodulet bliver et mere og mere vigtigt element i vores forretning. Da vi startede med at oprette abonnementer, var disse med 4 cifre i nummeret, men siden er vi blevet klogere. Forretningen har udviklet sig, og det samme har de produkter, vi sælger på abonnementsløsninger. Det betyder derfor også et løbende behov for justering og kategorisering, hvilket vil kunne løses, når vi kan ændre abonnementsnummeret.

Til eksempel anvender vi idag de sidste to cifre i abonnementsnummeret til at vise, hvorvidt et abonnement faktureres månedsvis, kvartalsvis eller årligt - og det fremgår ellers ikke andet sted, før man har valgt abonnementet når det tilføjes på kunden.

Som det er idag, bliver vi nødt til at oprette nye abonnementer i "den rigtige" struktur for efterfølgende at flytte abonnenterne hertil. Men med eksempelvis 100 abonnenter på et (af flere) abonnementer, er det både risikobetoner og besværligt. Hvad værre er, må vi forvente at senere igen bliver nødvendigt at foretage tilretning - hver gang med større og større mængde abonnenter, der skal flyttes.
i gang× 3
løst× 103
besvaret× 247
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.