forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Abonnementsgrupper

+3

Hej,

Vi ville gerne have at det var muligt at tildele et abonnement til en abonnementgruppe.

Endvidere ville vi gerne have det var muligt at vælge kun at køre en bestemt abonnementgruppe, når man laver en abonnementskørsel

Dette er nødvendigt, hvis forskellige abonnementer har forskellig indeksering (så vil man have forskellige grupper og så køre dem en af gangen og justere indekseringen)

Et work around kunne være at man kan ændre abonnementnummeret - så kunne man selv lave sine grupper (f..eks. 1-100 101-200 etc)

 

Lignende forslag, som omhandler det samme: 

18306

spurgt 12 Apr, 2018 i Forslag » Abonnement af MIW (290 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

I forhold til at kunne inddele i grupper, så vil jeg lade dit forslag stå åbent i et par uger. Det gør jeg for at give andre brugere mulighed for at byde med, hvad de mener. Det er vigtigt for at se på, hvad den brede mængde af brugere ønsker, så vi kan prioriteret rigtigt i et forsøg på at gavne flest mulige.

Jeg er helt enig i dit work around med at kunne inddele sine kundenumre på en måde, så det giver mening. Det kan være den næstbedste løsning, hvis ikke opbakningen er ret stor til forslaget om grupperne. Jeg vender tilbage.

Rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Apr, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (74,760 points)
Hej igen :)

Dit forslag har nu fået lov til at ligge i noget tid.

Efterspørgslen efter at kunne inddele i grupper er meget begrænset. Tanken omkring at kunne ændre nummer på abonnementet er noget jeg har hørt om før. Det var dog i forbindelse med, at man dengang ikke kunne spærre sit abonnement, og det skulle derfor bruges til at 'fjerne' de lukkede abonnementer. Det kan nu klares ved at spærre dem og derfor ser jeg ikke de forslag som gældende længere.

For at komme helt til bunds i om vi kan gøre andet med det nuværende setup, så vil jeg høre om du benytter indeksering ved selve ved kørslen? Det lyder nemlig som du gør dette. Det kan godt være du allerede ved dette, men du kan også angive et indeks på den enkelte abonnent. Her vil indekset blive divideret med prisen og herefter give en ny pris. Altså salgspris/indeks = ny salgspris.

Vil du kunne benytte dette?  Spørg endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 30 Apr, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (74,760 points)
Jeg havde netop tanke på samme scenarier, dog med hovedvægt på at man har brugt abonnementsnummeret som den primære nøgle i databasen. Omvendt bør enhver programmør med blot halvanden colas erfaring vide, at det aldrig må ske.

Men nej, uanset hvilken af de tre årsager, så er det fluks tilbage til udviklerteamet og forklare dem, at det er en bunden opgave!
Det var det samme jeg mente (primærnøgle = unikt ID) - mon ikke det er årsagen.

Det er der trods alt metoder til at rette, men hvis det er det er programmører med samme erfaring som dem der lavede det, der nu skal rette det...så kan det selvfølgelig godt blive en uoverskuelig opgave.

Under alle omstændigheder er det en ommer!
Hej til jer begge to,

Jeg kan sagtens forstå jeres frustration og det var også mit håb, at vi allerede nu havde fundet en løsning. Omvendt må jeg give den feedback jeg har fået fra vores udviklere.

I går her ind i, hvor svært det er at rette. Jeg vil fastholde, at de folk vi har herinde ved, hvad de snakker om. De kender trods alt den bagvedliggende kode bedre end nogen af os her.
I kan selvfølgelig have en pointe i, at selvom det er svært, så kan det kan lade sig gøre at løse. Det er meget få ting, som er direkte umulige og det er heller ikke tilfældet her.

Valget fra udviklere er taget på baggrund af vurdering omkring, hvor meget de ellers kan nå ved ikke at investere rigtig meget tid i denne sag. Jeg er helt med på, hvor irriterende det kan være, at andre ting får en højere prioritering, men det er nu engang sådan det står til.

Jeg vil ikke permernent afvise, at vi aldrig kommer til at ændre det, men jeg vil også være ærlig omkring, at det ikke ligger i kortene lige nu.
I forhold til gruppering af abonnementer, så har jeg bedt dem om at kigge på, hvor meget arbejde, der vil være i den del og der venter jeg på svar tilbage.

Hilsen Jesper.
For os ville det være en kæmpe hjælp, hvis I kunne lave det med grupperne, da det er et stort problem for os at vi ikke kan indeksere forskelligt.

Det er selvfølgelige super irriterende for de andre der ønsker at ændre numre, men med den løsning ville i det mindste hjælpe os - så det er langt bedre end ingenting (for os).

Vil du prøve at tjekke om det kan komme igennem?
Ja, jeg venter stadig på svar fra udviklerne, men de er ved at kigge på omfanget af opgaven :)
i gang× 4
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”