forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Abonnementsgrupper

+3

Hej,

Vi ville gerne have at det var muligt at tildele et abonnement til en abonnementgruppe.

Endvidere ville vi gerne have det var muligt at vælge kun at køre en bestemt abonnementgruppe, når man laver en abonnementskørsel

Dette er nødvendigt, hvis forskellige abonnementer har forskellig indeksering (så vil man have forskellige grupper og så køre dem en af gangen og justere indekseringen)

Et work around kunne være at man kan ændre abonnementnummeret - så kunne man selv lave sine grupper (f..eks. 1-100 101-200 etc)

 

Lignende forslag, som omhandler det samme: 

18306

spurgt 12 Apr i Forslag » Abonnement af MIW (240 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

I forhold til at kunne inddele i grupper, så vil jeg lade dit forslag stå åbent i et par uger. Det gør jeg for at give andre brugere mulighed for at byde med, hvad de mener. Det er vigtigt for at se på, hvad den brede mængde af brugere ønsker, så vi kan prioriteret rigtigt i et forsøg på at gavne flest mulige.

Jeg er helt enig i dit work around med at kunne inddele sine kundenumre på en måde, så det giver mening. Det kan være den næstbedste løsning, hvis ikke opbakningen er ret stor til forslaget om grupperne. Jeg vender tilbage.

Rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Apr Forslag af Jesper Mieritz (70,190 points)
Hej igen :)

Dit forslag har nu fået lov til at ligge i noget tid.

Efterspørgslen efter at kunne inddele i grupper er meget begrænset. Tanken omkring at kunne ændre nummer på abonnementet er noget jeg har hørt om før. Det var dog i forbindelse med, at man dengang ikke kunne spærre sit abonnement, og det skulle derfor bruges til at 'fjerne' de lukkede abonnementer. Det kan nu klares ved at spærre dem og derfor ser jeg ikke de forslag som gældende længere.

For at komme helt til bunds i om vi kan gøre andet med det nuværende setup, så vil jeg høre om du benytter indeksering ved selve ved kørslen? Det lyder nemlig som du gør dette. Det kan godt være du allerede ved dette, men du kan også angive et indeks på den enkelte abonnent. Her vil indekset blive divideret med prisen og herefter give en ny pris. Altså salgspris/indeks = ny salgspris.

Vil du kunne benytte dette?  Spørg endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 30 Apr Forslag af Jesper Mieritz (70,190 points)

Det vigtigste for os er at kunne lave forskellige grupper med forskellige indekseringer - og så køre en gruppe ad gangen og skifte indeks for hver kørsel.

Vi vil HELST have at man kan lave gruppe (for os er det bedre end at ændre nummer) - HVIS man så kan vælge at køre abonnementer kun for en gruppe.

Ideen med at skifte numre var et "workaround" fordi man så kunne lave nummer serier, og så blot køre abonnementskørsel for den nummerserie

 

Hej og mange tak for at følge op,

Som det ser ud lige nu, er det også den mulighed, der virker mest sandsynligt. 
Jeg vender tilbage når jeg har fået en klar melding fra de andre brugere og vores udviklere smiley

Gruppering er ikke en løsning for os. Vi har ubetinget behov for at kunne skifte nummer, idet nummeret for os er koblet til abonnementstypen og perioden. Gruppering vil ikke hjælpe på overblikket.

Hej Jacob,

Tak for at følge op. Det er selvfølgelig helt fair, hvis du ikke kan bruge det og så er det den information jeg giver med videre til vores udviklere. Af ren nysgerrighed, hvordan er jeres nummer koblet til typen og perioden? smiley

Hej Jesper

Abonnementer er struktureret i nummerserier efter typen af vare / tjenesteydelse. Derudover indgår abonnementsperioden som de sidste 2 tal i abonnementsnummeret, så jeg kan se når jeg lægger det på kunden, om det kører i 12 måneders intervaller, 3 måneders intervaller etc. Flere varer faktureres ikke kun på en måde.

I må kunne løse det og tilgodese flest mulige :)
i gang× 4
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”