forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

skrive mindre i søgefeltet

0
Hej

vi er en grundejer forening med 834 medlemmer, vi bruger kun adresserne når vi søger efter en ejer, alle vores adresser slutter med husene ( Skriverhusene, Falkehusene, Glentehusene mfl) det ville være rart hvis vi kunne nøjes med at skrive Skriver 4, eller Falke 54, altså ikke at skulle skrive husene hver gang, ville det være muligt at sætte systemet op til det.

Fortsat god dag

Med venlig hilsen

Dorte Andersen
spurgt 12 Apr, 2018 i Spørgsmål » Abonnement af Dorte Andersen (120 points)

1 Svar

Hej Dorte :)

Som søgefunktion er i dag, er det ikke muligt. Jeg ville nok lyve, hvis jeg sagde, at det ikke ville være en mulighed, hvis der blev lagt ressourcer i at udbygge vores søgemaskine. Jeg har dog svært ved at se, at vi vil udbygge vores søgemaskine til at blive så avanceret, at den gøre det på denne måde. Jeg er ikke ekspert på dette område, men jeg vil sige, at dette ikke er noget vi har hørt mange kunder foreslå og derfor vil prioriteringen i første omgang være, at andre funktioner kommer før dette.

Det vil jeg sige, at du på nuværende tidspunkt ikke skal regne med at dette bliver muligt :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Apr, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,890 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”