forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

skrive mindre i søgefeltet

0
Hej

vi er en grundejer forening med 834 medlemmer, vi bruger kun adresserne når vi søger efter en ejer, alle vores adresser slutter med husene ( Skriverhusene, Falkehusene, Glentehusene mfl) det ville være rart hvis vi kunne nøjes med at skrive Skriver 4, eller Falke 54, altså ikke at skulle skrive husene hver gang, ville det være muligt at sætte systemet op til det.

Fortsat god dag

Med venlig hilsen

Dorte Andersen
spurgt 12 Apr i Spørgsmål » Abonnement af Dorte Andersen (120 points)

1 Svar

Hej Dorte :)

Som søgefunktion er i dag, er det ikke muligt. Jeg ville nok lyve, hvis jeg sagde, at det ikke ville være en mulighed, hvis der blev lagt ressourcer i at udbygge vores søgemaskine. Jeg har dog svært ved at se, at vi vil udbygge vores søgemaskine til at blive så avanceret, at den gøre det på denne måde. Jeg er ikke ekspert på dette område, men jeg vil sige, at dette ikke er noget vi har hørt mange kunder foreslå og derfor vil prioriteringen i første omgang være, at andre funktioner kommer før dette.

Det vil jeg sige, at du på nuværende tidspunkt ikke skal regne med at dette bliver muligt :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 12 Apr Spørgsmål af Jesper Mieritz (60,580 points)
løst× 1442
besvaret× 120
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.