forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføre uden direkte modkonto

0
Jeg blev virkelig ærgerlige over at finde ud af, at jeg ikke kunne bogføre uden en direkte modkonto. Vi har været vant til i Navision at kunne bogføre f.eks. en samlet Hensatte feriepenge og efterfølgende debitere på samtlige medarbejdere. Den funktion er virkelig kærkommen herfra, da både vores løn og kasseapparat er sat op efter disse principper.
spurgt 11 Apr, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Sabine (140 points)

1 Svar

Hej Sabine og tak for dit forslag :) 

I forhold til at fordele ud på dine medarbejdere, så vil jeg gøre dig opmærksom på, at du sagtens kan lave en flerbenet postering. Det vil sige du kan lave en samlet postering på en konto og så fordele ud med flere ben. 

Jeg er dog lidt i tvivl om, hvordan du fordeler på en medarbejder. Der må ligge en konto bag dine medarbejdere, da debet/kredit skal passe. Derfor vil jeg spørge lidt til, hvordan jeres opsætning og arbejdsgang omkring fordeling af posteringer på medarbejdere er lavet? 
Jeg håber du er frisk på at følge op, så jeg er sikker på, hvordan en evt. løsning skal laves. Alternativ kan vi måske allerede løse det med en flerbenet postering. Det afhænger dog af, hvordan du gerne vil have det skal fungere.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Apr, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”