forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varesalg på afdelinger

0

vi har 3 afdelinger og vil gerne registrere vores salg under de forskellige afdelinger - det kunne være skønt hvis man kunne koble de forskellige debitorer på de enkelte afdelinger, eller de enkelte faktura - som det er nu kan jeg kun se at man kan gøre det på hver enkelt varelinje og det er lidt omstændigt

spurgt 5 Apr, 2018 i Forslag » Andet af Stald-direkte (160 points)
lukket 6 Apr, 2018 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg :) 

Lige præcis denne forespørgsel har vi haft på dette indlæg

Jeg har valgt at afvise ideen på baggrund af, at efterspørgsel på dette ikke har været ret stor. Nu kommer du også og gør os opmærksomme på at dette kunne være en fed feature. 

Jeg vil fortsat forholde mig til, at efterspørgsel ikke er ret stor, men det har helt sikkert betydning, at du også ønsker dette. Jeg vil samle de to indlæg ved at lukke dette og henvise til det andet indlæg. Hvis jeg oplever flere kunder, der efterspørger dette, så vil jeg tage det med videre. Din stemme her derfor meget vigtig selvom jeg for nu vil fastholde, at vi ikke vil arbejde videre med dette. 

Rigtig god weekend!


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Apr, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,450 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”