Udregning af kilo (kg.)

0
En beregning af total kilo. Hvis man sender en pakke eller palle, skal der står hvad vægten udgør. En rubrik hvor man kan indtaste kilo/vægt (kilo står i dag i vareteksten) og det kan anføres på faktura/ordreseddel. Rubrikken kan anføres med samme funktion som "pris".

varenr. varetekst.         kg.    Antal  
12345  Hvalpefoder      20      5          100
67890  Kattefoder           5     10           50
----------------------------------------------
Total kilo:  150 kg.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Christian :)   

Det kan du allerede gøre i dag. Det kræver dog du har lagerstyring, da det kun er med lager man kan angive en vægt på en vare. Hvis du har lager, så taster du vægten på varen i brutto- eller nettovægt. Du skal sætte kolonnen på layoutet op til at indeholde brutto- eller nettovægt. Til sidst skal du sætte det dynamiske felt [TotalBruttoVaegt] eller [TotalNettoVaegt] ind på dit layout. Så vil det virke :)

Det kan godt være lidt kringlet lige at få det hele til at lykkedes, så du må endelig sige til, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør. Så vil jeg gøre mig bedste for at forklare det :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.9k points)