forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

integration m danløn

0
Hej.

Jeg har netop skulle lave min første lønkørsel via danløn.

jeg dummede mig, ved at komme til at lave lønkørslen inden jeg havde lavet opsætningen helt færdig. Det betød, at jeg ikke kunne få bogført min første lønkørsel, da det ikke kan overføres bagudrettet.

Jeg har nu forsøgt at over en time sammen med jeres support, at få overført lønkørslen via en overførselsfil, der skal importeres i e-conomic. Dette har vist sig umuligt, fordi at danløns overførselsfiler åbenbart ikke passer til jeres kategorier. Er det ikke noget at I kan se på hurtigst muligt? Det burde ikke være så svært, da I jo ellers kører integration med hinandens systemer.

 

Mvh

Thomas
spurgt 13 Mar, 2018 i Forslag » Import og eksport af data af thomasmalchow (120 points)

2 Svar

Pga. en fejl i Danløns system, måtte jeg i dag for første gang i næsten 10 år downloade bogføringsdataene i en fil og derefter indlæse den i e-conomic.

Hvis man får placeret kolonnerne rigtigt i indlæsningsfilen, så er der ingen problemer overhovedet.

Men hvis indtastningen af kontonumrene i Danløn ikke var på plads inden bogføringen af lønnen, så er det nok det, der giver problemerne. Højst sandsynligt fordi Danløn i sin bogføring er nødt til at registrere dataene iht. opsætningen, og er den mangelfuld, bliver output det også.
besvaret 13 Mar, 2018 Forslag af Erik Jensen (24,500 points)
Super fedt du byder ind her Erik! Det kunne godt lyde som du har fat i den lange ende her :)
Hej Thomas :)

Jeg må indrømme det er svært for mig umiddelbart at svare på, hvad der kan være sket ud fra dette.

Vi er enten nødt til at grave lidt dybere ned i opsætningen, kolonner mm., hvis jeg skal kunne svare på, hvad der går galt. Jeg kan se Erik har budt ind med en forklaring. Kan det være det, der er sket i dit tilfælde? Hvis ikke, så må du endelig sige til. Du kan evt. lave lønnen manuelt denne gang. Som jeg læser det har du nemlig fået styr på det til næste gang.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 14 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”