forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overskift så det er nemt at finde de enkelt konti ved udskrifter

0
Jeg har et ønske om, at der i toppen af hver side - på udskrift af kontokort, fremgår hvilken konto posteringerne henfører til, så når man arbejder med flere konti, så det ikke kun er i starten af kontoens posteringer kontonummeret fremgår, men også på hver side hvis posteringerne strækker sig over mere end 1 side
spurgt 8 Mar, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Majbritt Møllebjerg (240 points)

1 Svar

Hej Majbritt og tak for dit forslag :)

Jeg vil starte med at sige, at der typisk går et par uger inden jeg tager stilling til, hvad vi gør med et forslag. Grunden til dette er, at jeg vil lade andre brugere nå at byde ind på forslag og derfor vil jeg ikke tage en endelig beslutning nu og her, men jeg vil starte med at spørge lidt ind.

Jeg er dog ikke helt sikker på, hvad du mener. Hvad forstår du ved, at en postering henfører til en konto og hvor ser du denne? Ydemere må du også meget uddybe den del med flere sider.

På forhånd tak :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”