forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oprettelse af kreditorer

0
Jeg er ny bruger af E-conomic og har siden 1/1 2018 fået 5 kunder/regnskaber konverteret over. En af mine kunder har ikke brugt kreditormodulet før, så der er næsten ingen leverandører oprettet, og når jeg så sidder med en scannet faktura,  der er trukket ind til bogføring, så mangler jeg MANGE kreditorer. Når jeg så har konstateret,  at den ikke er der, så vælger jeg opret, men så kan jeg ikke se fakturaen, så jeg er først nødt til at skrive alle oplysninger ned og så oprette leverandøren og trykker på gem og anvend. Kunne man ikke få en knap så fakturaen kunne poppe op, så man kunne skrive af efter den.
lukket med noten: Jeg har fundet løsningen.
spurgt 3 Mar, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af SH bogføring (580 points)
lukket 5 Mar, 2018 af SH bogføring
Hej og velkommen til e-conomic :)

Du skriver i noten, at du har fundet løsningen og det er super fedt. Jeg vil derfor ikke gøre mere herinde fra.
Hvis du har forslag eller spørgsmål en anden gang, så er du meget velkommen til at henvende dig herinde på vores forum igen :)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”