forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Betaling af leverandørfakturaer via E

0
Et forslag: hvad med at få kladdeindtastning af leverandørfakturaer med indbetalingskort til at validere de max 15 cifre i FI-koden? Som det er nu bliver den først valideret ved filoverførsel til banken - ved kassation skal man lave en del mere for at køre betalingen igennem - altså hvis man opdager fejlen før betalingsfristen udløber ...
spurgt 27 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Steen O (120 points)

1 Svar

Hej Steen og tak for dit forslag :)

Jeg vil lige starte med at spørge lidt til at starte med. Når du siger den skal validere de 15 cifre i FI koden, hvad mener du så helt præcist? Hvis du taster et længere nummer end 15 cifre, så bliver der faktisk valideret på, at det skal være kortere, hvis du taster mindre end 15, så vil systemet selv fylde op med 0'er.

Hvis du mener at vi skal validere om det er de rigtige 15 cifre, så kan jeg godt forestille mig, at det bliver svært, hvis ikke umuligt, men jeg håber du er frisk på at uddybe, hvad dine tanker helt præcist er :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 12 Mar Forslag af Jesper Mieritz (53,560 points)
i gang× 3
løst× 103
besvaret× 247
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.