forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Betaling af leverandørfakturaer via E

0
Et forslag: hvad med at få kladdeindtastning af leverandørfakturaer med indbetalingskort til at validere de max 15 cifre i FI-koden? Som det er nu bliver den først valideret ved filoverførsel til banken - ved kassation skal man lave en del mere for at køre betalingen igennem - altså hvis man opdager fejlen før betalingsfristen udløber ...
spurgt 27 Feb, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Steen O (120 points)

1 Svar

Hej Steen og tak for dit forslag :)

Jeg vil lige starte med at spørge lidt til at starte med. Når du siger den skal validere de 15 cifre i FI koden, hvad mener du så helt præcist? Hvis du taster et længere nummer end 15 cifre, så bliver der faktisk valideret på, at det skal være kortere, hvis du taster mindre end 15, så vil systemet selv fylde op med 0'er.

Hvis du mener at vi skal validere om det er de rigtige 15 cifre, så kan jeg godt forestille mig, at det bliver svært, hvis ikke umuligt, men jeg håber du er frisk på at uddybe, hvad dine tanker helt præcist er :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”