forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Debitorsaldoliste ignorer kladden selvom der er markeret Medtag kladdeposteringer

0
Når jeg laver en Debitosaldoliste og markerer "Medtag kladdeposteringer", så ignorer den alligevel kundeindbetalinger i kassekladderne og disse fremgår altså som ubetalte af debitorsaldolisten.

Det synes jeg faktisk er en fejl. Når jeg eksplicit beder om at medtage kladdeposteringer, så mener jeg også kundeindbetalinger i kladden skal medtages. Dvs hvis de er betalt (i kladden) så skal der ikke stå at mine kunder skylder... Altså når jeg har markeret "Medtag kladdeposteringer".
spurgt 25 Feb, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af en-bogholder (210 points)
opdateret 26 Feb, 2018 af en-bogholder

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg vil starte med at gøre dig opmærksom på, at disse indbetalinger kommer med. Du har dog ret i, at de ikke er udlignet på debitorsaldolisten. De vil stå som plus og minus i hver sin linje.

Denne udfordring omtaler du også her. Det er dog et andet sted i programmet, men tankegangen er lidt den samme. Nemlig at udligning ikke først sker ved bogføring, men at der dannes en 'kladde-udligning'.

Problemet er, at vi forsat først vil lave den egentlige udligning ved bogføring. Man kan argumentere for, at der i kassekladden eller overførsel fra bankafstemning kan laves en form indikator på, at de er udlignet. Jeg kan ikke love dig, at vi kan gøre det samme for debitorsaldolisten, men hvis vi ender med at gøre det, hvordan skal dette så vises? Jeg håber du er frisk på at uddybe dette :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”