Er det muligt at inkludere indeks på fakura

0
Hej,

Når vi laver abonnementskørsler, ville vil gerne have både det indeks med som varen er oprettet med, samt det indeks som kørslen har anvendt. Endvidere ville det også være rart med den grundpris varen er oprettet med.

Basal så kunden kan regne den nye indekserede pris efter, hvis de ønsker det.

Er det muligt at indsætte disse tre informationer på faktura når man kører en abonnementskørsel?
i Spørgsmål » Salg af (390 points)

1 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål :)

Det korte svar er nej, det kan du ikke. Det man har mulighed for at vise ved ændret ændret pris er via rabat. Det kunne kunne både være rabat i plus eller minus, så prisen vil variere op eller ned.

Når vi snakker indeks i e-conomic, så bliver det antaget som en ny fast pris på fakturaen og ikke som ændret pris. Jeg kan selvfølgelig godt se argumentet for, at det er en ændret pris ud fra en tidligere pris, men det er ikke sådan det bliver vist. Det er derfor ikke muligt at danne en automatisk proces til at vise sin indeksering på faktura. Du kan til en hver tid manuelt skrive det ind det som beskrivelse på varelinjen, så kunden kan se dette, selvom det er ikke er så hurtigt og nemt som det ville at kunne gøre det automatisk.

Hvis du har ydeligere spørgsmål, eller det jeg skriver ikke giver mening, så siger du bare til :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (94.3k points)