forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføring vedr. bankafstemning

0
Kunne det tænkes, at man kunne:

Når man i bankafstemning overføre til den første "kladde" hvor man kan feks. kan bruge autoforslag og vælge de forskellige konti inden man overføre til den rigtige kassekladde - kunne man ikke få momsfeltet med - så man feks. kunne rette i det inden det kommer over i kassekladden og måske også der kunne vedhæfte sine skannede bilag ?

 

Vh

Tina
spurgt 8 Feb i Forslag » Andet af Tina Hansen (140 points)

1 Svar

Hej Tina og tak for at komme med forslag til os :)

Som jeg læser det, så er der to forslag her. Det er at få momskoden med i det vindue, hvor autoforslag bliver præsenteret og det næste forslag er at kunne vedhæfte bilag.

Vi skal snart i gang med at kigge på vores performance i bankafstemning for at gøre den hurtigere og mere effektiv. Her vil en funktion til at vedhæfte bilag ramme vores performance, da det er lidt tungt at arbejde med. Oven i det, så er et forslag vi har hørt før og jeg har ikke ret lang tid siden vendt denne med vores udviklere. Her blev det dog afvist af vores udviklere, da det vindue til overførsel ikke er at betragte som en kassekladde. Så længe det ikke er en kassekladden, så er det en skarp vurdering af, hvad der skal vises derinde. Her er moms et felt jeg ikke har set efterspurgt før, så det vil ikke være en af de højeste på listen når vi kigger på, hvad der skal med.

Jeg vil sige, at fordi vi snart skal kigge på bankafstemningen, så vil jeg tage dine forslag med til vores udviklere, men jeg vil med det samme sige, at jeg har svært ved at se dem komme højt op i prioriteringen. Jeg vil derfor sætte status på dette forslag som implementeres ikke for nu.

Hvis vores udviklere vælger at tage dem med, så skal jeg nok vende tilbage her på indlægget og fortælle dig, hvad næste skridt er.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 27 Feb Forslag af Jesper Mieritz (50,860 points)
i gang× 5
løst× 102
besvaret× 220
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.