forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Priser på Market apps

+1
Hej e-conomic,

Super smart med market hvor man kan se tilgængelige app's og nemt installere disse.

Dog savner jeg pris-oplysninger på de enkelte apps er mere overskuelig, end at man skal ind på udviklerens side for at finde prisen.

Venlig hilsen Henrik Gudiksen www.bakkamera.dk
spurgt 7 Feb i Forslag » e-conomic generelt af bakkamera.dk (580 points)

1 Svar

Hej Henrik :)

Først og fremmest mange tak for at komme med feedback på vores Market. Det er super fedt du som helhed er glad for vores nye markedsplads til apps.

Jeg er enig i, at det ville være smart at skrive priserne allerede inde på siden i det omfang, der er muligt. Det er med i vores tanker omkring Market og jeg har givet din feedback videre til vores mand, der sidder med ansvaret for Market herinde.

Det skal sige, at langt de fleste app tilbyder en gratis prøveperiode på mellem 14-30 dage og derfor er mulighed for at prøve det af inden man rigtig kommer i gang med integrationen og betalingen.

Jeg vil for nu sætte forslaget som overvejes. Når jeg ved mere konkret, hvad vi gør, så skal jeg nok opdatere indlægget.

Rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 23 Feb Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 3
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.