forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

faste tekster

+3
savner et sted man kan ligge nogle faste tekster, der kan hentes når man skal bruge dem.

Eksempelvis til tilbudsskrivning. temmelig frustrerende/tidskrævende at skulle skrive hver gang
spurgt 2 Feb, 2018 i Forslag » Teknik og drift af fliserens daof.dk (150 points)

3 Svar

Helt enig. Vi har lavet et "workaround" ved at fjerne "tekst 2" feltet fra alle vores skabeloner og bruger nu det felt til interne noter, men det er en lidt klodset måde at gøre det på.
besvaret 2 Feb, 2018 Forslag af Egerbyg (180 points)
Hej

Ring til os på 70257600 eller send en mail salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 10 Feb, 2018 Forslag af Per Holm Pedersen (17,640 points)
Hej og tak for dit forslag :)

Som jeg læser det, så er det en tekst du ønsker at kunne frem på fx dit tilbud fra gang til gang. Jeg kan se Egerbyg har været så flinke at dele deres erfaringer med, hvordan de gør, så tak for det :)

Hvis Egerbygs løsning virker for jer, så er det super fedt og hvis du er i tvivl om, hvordan dette bliver sat op i e-conomic, så siger du bare til.

Hvis jeg har ret i, at det er fast tekst som skal komme med på fx tilbuddet, så vil den løsning ikke virke. I så fald vil jeg spørge ind, hvor du vil have denne tekst stående i e-conomic og hvordan den skal hentes frem som skabelon. Jeg håber du er frisk på at uddybe dette, så jeg er helt med på, hvordan en evt. løsning skal laves. Du må meget gerne komme med et eksempel på, hvordan det kunne virke.

På forhånd tak :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Feb, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (84,450 points)
Lige et lille bidrag til dette ønske...

Det ville også være super fedt med nogle flere faste tekster man kunne vælge imellem som brødtekst og overskrift når man sender tilbud/ordre/fakturaer - og i særdeleshed når man sendervkontoudtog og rykkere... Som det er nu har man jo kun en fast tekst som ikke nødvendigvis altid er dækkende.
Hej Helge :)

Lige præcis det du beskriver her har jeg gennem en periode arbejdet på at bygge en sag op omkring. Sagen indeholder flere ting omkring afsendelse af mail og den er endnu ikke blevet planlagt, men det er helt sikkert noget jeg er enig i. Tanken er, at man har en form for templates menu, hvorfra man kan vælge forskellige standardtekster ved afsendelse. Er det noget i samme stil du tænker på? :)
Hej Jesper,
Jo, det lyder som en super løsning - håber du får den igennem...
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”