forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

faste tekster

+3
savner et sted man kan ligge nogle faste tekster, der kan hentes når man skal bruge dem.

Eksempelvis til tilbudsskrivning. temmelig frustrerende/tidskrævende at skulle skrive hver gang
spurgt 2 Feb i Forslag » Teknik og drift af fliserens daof.dk (150 points)

3 Svar

Helt enig. Vi har lavet et "workaround" ved at fjerne "tekst 2" feltet fra alle vores skabeloner og bruger nu det felt til interne noter, men det er en lidt klodset måde at gøre det på.
besvaret 2 Feb Forslag af Egerbyg (180 points)
Hej

Ring til os på 70257600 eller send en mail salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 10 Feb Forslag af Per Holm Pedersen (16,780 points)
Hej og tak for dit forslag :)

Som jeg læser det, så er det en tekst du ønsker at kunne frem på fx dit tilbud fra gang til gang. Jeg kan se Egerbyg har været så flinke at dele deres erfaringer med, hvordan de gør, så tak for det :)

Hvis Egerbygs løsning virker for jer, så er det super fedt og hvis du er i tvivl om, hvordan dette bliver sat op i e-conomic, så siger du bare til.

Hvis jeg har ret i, at det er fast tekst som skal komme med på fx tilbuddet, så vil den løsning ikke virke. I så fald vil jeg spørge ind, hvor du vil have denne tekst stående i e-conomic og hvordan den skal hentes frem som skabelon. Jeg håber du er frisk på at uddybe dette, så jeg er helt med på, hvordan en evt. løsning skal laves. Du må meget gerne komme med et eksempel på, hvordan det kunne virke.

På forhånd tak :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 22 Feb Forslag af Jesper Mieritz (50,860 points)
Lige et lille bidrag til dette ønske...

Det ville også være super fedt med nogle flere faste tekster man kunne vælge imellem som brødtekst og overskrift når man sender tilbud/ordre/fakturaer - og i særdeleshed når man sendervkontoudtog og rykkere... Som det er nu har man jo kun en fast tekst som ikke nødvendigvis altid er dækkende.
Hej Helge :)

Lige præcis det du beskriver her har jeg gennem en periode arbejdet på at bygge en sag op omkring. Sagen indeholder flere ting omkring afsendelse af mail og den er endnu ikke blevet planlagt, men det er helt sikkert noget jeg er enig i. Tanken er, at man har en form for templates menu, hvorfra man kan vælge forskellige standardtekster ved afsendelse. Er det noget i samme stil du tænker på? :)
Hej Jesper,
Jo, det lyder som en super løsning - håber du får den igennem...
i gang× 5
løst× 102
besvaret× 220
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.