forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Åbning af flere skærmbilleder på en bruger

+1
Jeg syntes det kunne være fantastisk at kunne åbne flere skærmbilleder på en bruger. I dag skal der hele tiden lukkes ned for at kunne se noget andet. Håber det er et forslag I kunne tænke jer at arbejde med.
spurgt 1 Feb, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af TineSG (130 points)

2 Svar

Men det kan man da sagtens... med mindre jeg misforstår dig...

Men du kan jo åbne lige så mange faner i din browser du nærmest gider - og de kan alle være forskellige skærmbilleder. Du kan jo også ha' mere end en browser kørende samtidigt (i alt fald med Explore) - og igen med flere faner.

Jeg har selv en skærm i dobbeltbrede (frem for to skærme) og på den har jeg hele tiden to forskelige economic sider kørende side om side.
besvaret 1 Feb, 2018 Forslag af Helge Abrahamson (2,880 points)
Hej Tine :)

Jeg ved ikke om du har set Helges svar, men jeg er meget enig i det han skriver. Du kan sagtens have flere faner åbent på en gang. Hvis dit budskab er misforstået, så må du meget gerne uddybe det ydeligere :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 16 Feb, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (86,290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”