Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Procenter

0
Jeg mangler også en funktion hvor jeg kan vælge hvilken procent jeg giver til en debitor .. hvor jeg feks kan vælge at give 1 bestemt debitor 10% på hele fakturaen .. istedet for man skal vælge for hver del man skriver i fakturaen .. er det noget som evt kommer ?

Mvh Anita
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Anita,

Det kan ikke lade sig gøre at give en debitor rabat på alle varer. Det er du, som du har opdaget, nødt til at gøre pr. fakturalinje.

Du kan evt. læse om kontantrabat - http://wiki.e-conomic.dk/indstillinger/kontantrabat, som er en rabatmulighed du kan oprette som en del af en betalingsbetingelse.

Du skal dog være opmærksom på at du ikke kan betragte det som en rabat på samme vilkår som du efterspørger.

Og så skal du være opmærksom på, at kontantrabatten ydes på fakturaens nettobeløb.
Forslag af (5.3k points)
I forbindelse med frigivelsen af Markedspakke 20 - http://www.e-conomic.dk/nyheder/08-06-2010-systemforbedringer-juni bliver kontantrabatter nu - korrekt - bogført med samme moms som fakturaen; faktisk helt ned på linjeniveau, så fakturaer med både momspligtige og momsfrie varer kan det fint bruges til.

Eftersom kontantrabat kan sættes op på en hvilken som helst betalingsbetingelse, kan dette faktisk for nogle være et fint workaround. I hvert fald for så vidt, man kan leve med, at rabatten først effektueres ved kundens indbetaling.

Hvis du anvender tillægsmodulet Lagerstyring, vil det sandsynligvis være smartere at misbruge rabatgruppe- og varerabatgruppe-begreberne til at opsætte kunde-rabatter.

Vi pusler selvfølgelig også lidt med den rigtige løsning. Eftersom rabatter nu engang i sidste ende hører hjemme på fakturalinjeniveau, er vi dog endnu ikke blevet helt enige om, hvorvidt en standard-rabat på en kunde skal tage præcedens over (vare)rabatgruppernes rabat-opsætning, ifald tillægsmodulet Lagerstyring anvendes. Synspunkter til dette modtages med kyshånd


Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)

Hej Anita

 

Bedre sent end aldrig - der er nu kommet rabat på de enkelte kunder samt kundegrupper - så den er implementeret nu laugh


Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)