forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Procenter

0
Jeg mangler også en funktion hvor jeg kan vælge hvilken procent jeg giver til en debitor .. hvor jeg feks kan vælge at give 1 bestemt debitor 10% på hele fakturaen .. istedet for man skal vælge for hver del man skriver i fakturaen .. er det noget som evt kommer ?

Mvh Anita
spurgt 31 Maj, 2010 i Forslag » e-conomic generelt af Sindal Trappen ApS (210 points)
status opdateret 6 Dec, 2012 af Lasse Bager

3 Svar

Hej Anita,

Det kan ikke lade sig gøre at give en debitor rabat på alle varer. Det er du, som du har opdaget, nødt til at gøre pr. fakturalinje.

Du kan evt. læse om kontantrabat - http://wiki.e-conomic.dk/indstillinger/kontantrabat, som er en rabatmulighed du kan oprette som en del af en betalingsbetingelse.

Du skal dog være opmærksom på at du ikke kan betragte det som en rabat på samme vilkår som du efterspørger.

Og så skal du være opmærksom på, at kontantrabatten ydes på fakturaens nettobeløb.
besvaret 2 Jun, 2010 Forslag af Martin Wülser Larsen (5,280 points)
I forbindelse med frigivelsen af Markedspakke 20 - http://www.e-conomic.dk/nyheder/08-06-2010-systemforbedringer-juni bliver kontantrabatter nu - korrekt - bogført med samme moms som fakturaen; faktisk helt ned på linjeniveau, så fakturaer med både momspligtige og momsfrie varer kan det fint bruges til.

Eftersom kontantrabat kan sættes op på en hvilken som helst betalingsbetingelse, kan dette faktisk for nogle være et fint workaround. I hvert fald for så vidt, man kan leve med, at rabatten først effektueres ved kundens indbetaling.

Hvis du anvender tillægsmodulet Lagerstyring, vil det sandsynligvis være smartere at misbruge rabatgruppe- og varerabatgruppe-begreberne til at opsætte kunde-rabatter.

Vi pusler selvfølgelig også lidt med den rigtige løsning. Eftersom rabatter nu engang i sidste ende hører hjemme på fakturalinjeniveau, er vi dog endnu ikke blevet helt enige om, hvorvidt en standard-rabat på en kunde skal tage præcedens over (vare)rabatgruppernes rabat-opsætning, ifald tillægsmodulet Lagerstyring anvendes. Synspunkter til dette modtages med kyshånd


Mvh.

Christian Estrup

Development Director

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 17 Jun, 2010 Forslag af Christian Estrup (19,430 points)

Hej Anita

 

Bedre sent end aldrig - der er nu kommet rabat på de enkelte kunder samt kundegrupper - så den er implementeret nu laugh


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Dec, 2012 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”