forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Lav mulighed for at kunne rykke specifikke fakturaer

+1
Hej

Synes det kunne være en stor og brugbar hjælp, såfremt man havde mulighed for at rykke for særskilte fakturaer og ikke nødvendigvis alle forfaldne, da der nogle gange er en dialog omkring nogle fakturaer, måske man kunne forestille sig at man i rykkerforslaget kunne vinge af hvilke fakturaer man vil/eller ikke vil rykke........................

MVH Jane
spurgt 24 Jan, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af 1072303 (130 points)

1 Svar

Hej Jane :)

Det er et super godt forslag du kommer med her og det er også noget vi har omtalt før herinde internt.

Forslaget er blevet accepteret af vores udviklere. Det er bare ikke planlagt endnu. Når jeg siger det ikke er planlagt, så er det fordi vi lægger planer for, hvad vi vil kigge på i den nærmeste fremtid. Typisk 1-2 år. Her er rykkere ikke kommet med. Derfor kan jeg ikke sige til dig, hvornår dette vil blive en prioritet. Det er dog også sådan, at vi løbende kan få mindre forslag ind i vores nuværende planlægning.

Det er her jeg vil arbejde på at få dette med, da det ville være super fedt at kunne dette. Det betyder dog også, at jeg ikke kan give dig garanti omkring, at vi vil kigge på det, men du skal vide vi har den på listen og det helt sikkert er noget, der giver mening at kigge på :)

Hvis jeg får den planlagt mere konkret, så skal jeg nok vende tilbage her på indlægget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Feb, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (86,410 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”