forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kalender

+1
Er det ikke muligt at få et kalender funktion som hjælper med at holde styr på ordren - her tænker jeg at når man f.eks. ligger en ordre ind i system til levering maj 2018 - vi skal have dem afskibet i marts fra fabrikken - så ville det være dejligt at system var med til at overvåge ordrene og giver besked.

 

Med venlig hilsen

 

André Pickardt
spurgt 18 Jan i Forslag » e-conomic generelt af Nordic (160 points)

1 Svar

Hej André

Som udgangspunkt er jeg tilhænger af, at have en form for kalenderstyring i e-conomic. Jeg vil dog sige, at der er mange måder at bruge en kalender på, hvis man kigger på tværs af virksomheder, brancher og arbejdsgange.

Derfor vil jeg meget gerne prøve at indsamle lidt information til, hvordan vi kunne lave en evt. kalenderopsætning på den bedste måde. Hvordan skal det sættes op, så det vil virke for jer?

Her tænker jeg blandt på om der skal være en kobling direkte mellem ordre, faktura mm. til kalender, eller om det blot er en kalender, hvor der kan skrives noter i.

Hvis der skal laves kobling, hvordan skal det så laves, så det giver det bedste overblik? Og er der andre ting vi skal overveje?

Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 5 Feb Forslag af Jesper Mieritz (61,980 points)
i gang× 2
løst× 108
besvaret× 296
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.